Facebook Pixel Οι Anonymous βοηθούν νεαρό Έλληνα!
Life
| 2012-02-15 00:26:00

Οι Anonymous βοηθούν νεαρό Έλληνα!

Οι Anonymous βοηθούν νεαρό Έλληνα!

Συμβουλές και υποστήριξη έδωσαν οι Anonymous σε Έλληνα νεαρής ηλικίας προκειμένου να μη βάλει τέλος στη ζωή του! Συγκεκριμένα ο 21χρονος πατριώτης μας άφησε μήνυμα στο blog των Anonymous στο οποίο εξέφρασε την απογοήτευσή του και την τάσεις αυτοκτονίας που έχει!

«Παρακαλώ βοήθεια! Αυτός ο φίλος των Anonymous θέλει τη συμβουλή και υποστήριξή μας! Αυτό είναι ένα σχόλιο που άφησε προηγούμενη ανάρτηση. Συνήθως δεν το κάνουμε αυτό και δεν απαντάμε σε σχόλια, αλλά πιστεύουμε ότι πρέπει να δώσουμε στήριξη και βοήθεια στον φίλο μας. Παρακαλώ αφήστε τους λόγους για τους οποίους ο 21χρονος φίλος πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι να επιτύχεις ειρηνικά σε αυτή την σταυροφορία», αναφέρει το ποστ των Anonymous.

«Είμαι 21 χρονών από την Ελλάδα, είμαι τόσο κουρασμένος να βλέπω ανθρώπους να πονούν, προδότες να πουλούν τα πάντα με το 1/100 της πραγματικής τους αξίας κάθε μέρα και περισσότεροι φόροι και μειώσεις μισθών! Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι ακόμα και αν το ελπίζω! Ζώντας με αυτόν τον τρόπο με κάνει να σκέφτομαι την αυτοκτονία όλο και περισσότερο...», αναφέρει το σχόλιο του νεαρού Έλληνα στο οποίο απάντησαν οι Anonymous.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags