Facebook Pixel Η Google σε πληρώνει για να σε παρακολουθεί!
Life
| 2012-02-24 19:41:00

Η Google σε πληρώνει για να σε παρακολουθεί!

Η Google σε πληρώνει για να σε παρακολουθεί!

Προκειμένου να μάθει περισσότερα για τις καθημερινές διαδικτυακές μας συνήθειες και κατ’ επέκτασιν να βελτιώσει τις υπηρεσίες της, η Google ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα που σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον πάρα πολλών χρηστών…

Το πρόγραμμα ονομάζεται Screenwise και σκοπό έχει να παρακολουθεί λεπτομερώς όλες τις κινήσεις μας στο Internet έναντι κάποιας χρηματικής αμοιβής!

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα extension για τον Google Chrome που μόλις το εγκαταστήσεις, φροντίζει να παρακολουθεί και να καταγράφει το κάθε σου click. Σε αντάλλαγμα η Google σου προσφέρει άμεσα μια δωροεπιταγή $5 για το Amazon και άλλα $5 κάθε τρεις μήνες για τον επόμενο χρόνο (σύνολο δηλαδή $25 για ένα χρόνο).

Το νέο πρόγραμμα είναι προαιρετικό, ενώ για να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε άνω των 13 ετών και να διαθέτετε Google Account. Από την πλευρά της η Amazon δεν εμπλέκεται καθόλου στο Screenwise και αποτελεί απλά μια χρήσιμη μορφή “ιντερνετικού νομίσματος”.

Για τις ανάγκες του προγράμματος η Google εργάζεται με τη Knowledge Networks και συνεπώς πριν συμμετάσχετε καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά και στους δικούς της όρους. Μόλις εγγραφείτε, η Google μεταφέρει τα στοιχεία σας στην τελευταία και σβήνει το δικό της αντίγραφο. Έτσι, δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το πρόγραμμα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση και στη μέχρι τώρα δραστηριότητά σας.

ΠΗΓΗ: techgear,gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags