Facebook Pixel “Έχουν” τον βομβιστή του Μετρό
Life
| 2012-03-01 20:31:00

“Έχουν” τον βομβιστή του Μετρό

“Έχουν” τον βομβιστή του Μετρό

Ακόμη και δείγμα DNA φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της αστυνομίας.

Όλα αυτή τη στιγμή δείχνουν πως η αντιτρομοκρατική γνωρίζει ποιος είναι ο άνθρωπος που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο βαγόνι του τρένου του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω.

Πρόκειται για έναν άνδρα από τον χώρο των “συμπαθούντων τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης των “Πυρήνες της Φωτιάς” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Πηγές του υπουργείου μιλούν για άτομο που φαίνεται πως στρατολογήθηκε από τα τουλάχιστον 4 με 5 ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.

Οι πληροφορίες θέλουν τώρα τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής να αναζητούν τους συνεργούς, μέσω των καμερών των σταθμών, καθώς φαίνεται πως η πράσινη σακούλα με τον εκρηκτικό μηχανισμό φαίνεται πως άλλαξε πολλά χέρια από σταθμό σε σταθμό με μεταφορείς αρκετούς δράστες που προσπάθησαν να κρύψουν τα ίχνη τους.

Ερωτήματα πάντως προκαλεί η αν μη τι άλλο αφέλεια και ο ερασιτεχνισμός των δραστών, οι οποίοι κυκλοφορούσαν με μια βόμβα από σταθμό σε σταθμό και προφανώς η απροσεξία που έδειξαν αφού άφησαν στον "τόπο του εγκλήματος" γενετικό υλικό.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags