Facebook Pixel Η ανιψιά του Πολέμη κάνει διεθνή καριέρα στο τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-03-02 10:28:00

Η ανιψιά του Πολέμη κάνει διεθνή καριέρα στο τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανιψιά του Πολέμη κάνει διεθνή καριέρα στο τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Πολέμη κόρη του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη και ανιψιά του Αδαμάντιου Πολέμη, που είναι μέτοχος στον Παναθηναϊκό, κάνει διεθνή καριέρα στο τραγούδι. Ακούστε την...

Κόρη εφοπλιστή με βελούδινη φωνή και ταμπεραμέντο εκ Βραζιλίας! Η Κατερίνα Πολέμη κόρη του Σπύρου και ανιψιά του Αδαμάντιου Πολέμη είναι μια ακόμη γόνος εφοπλιστικής οικογένειας η οποία αν και θα μπορούσε να ασχοληθεί με τις business της θάλασσας προτίμησε να ακολουθήσει την καρδιά της και να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική.

Το όνομά της προστίθεται στη λίστα με όλα εκείνα τα ονόματα παιδιών εφοπλιστικών οικογενειών της χώρας που διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όχι για τις μεγάλες συμφωνίες που κλείνουν από τα γραφεία των οικογενειακών επιχειρήσεων αλλά για το ταλέντο τους στην τέχνη.

Την περασμένη Παρασκευή η Κατερίνα Πολέμη έδωσε συναυλία στο θέατρο Δίπυλον στο Θησείο ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μια αυτή την Παρασκευή στον ίδιο χώρο.

Η Κατερίνα Πολέμη είναι ένα κορίτσι με ποικίλες πολιτισμικές επιρροές, καθώς γεννήθηκε στο Λονδίνο από μητέρα Βραζιλιάνα. Τα μαθητικά της χρόνια μοιράστηκαν ανάμεσα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πρώτη της επαφή με τη μουσική έγινε σε πολύ μικρή ηλικία καθώς από τα τέσσερά της έκανε μαθήματα πιάνου ενώ και στην οικογένειά της σχεδόν όλοι έπαιζαν κιθάρα.

Στα δέκα της χρόνια ήρθε στην Ελλάδα από την Αγγλία. Τότε αμφιταλαντευόταν μεταξύ μπάσκετ και μουσικής.

Τα πρώτα ακούσματα της Κατερίνας Πολέμη ήταν παλιά φολκλορικά, μελωδικά ελληνικά τραγούδια, βραζιλιάνικα και κάποια εκκλησιαστικά. Μετά το Λύκειο αποφάσισε να σπουδάσει μουσική και το έκανε στο φημισμένο Berklee College of Music στην Αμερική.

Μέχρι στιγμής η 24χρονη κοπέλα έχει κάνει συναυλίες σε Βοστόνη, Βραζιλία, Νέα Υόρκη και Ελλάδα. Ενώ όπως η ίδια δηλώνει μέχρι στιγμής δεν έχει συνεργαστεί με κάποιον Έλληνα καλλιτέχνη ωστόσο θα το ήθελε πάρα πολύ.

Απολαύστε την...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags