Facebook Pixel ''Κατερίνα, έχεις μηνύματα στον τοίχο σου!'' (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-04-25 18:46:00

''Κατερίνα, έχεις μηνύματα στον τοίχο σου!'' (ΒΙΝΤΕΟ)

''Κατερίνα, έχεις μηνύματα στον τοίχο σου!'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατοντάδες αιτήματα φιλίας από Έλληνες έχει δεχτεί στο προφίλ της στο Facebook η Κατερίνα Μουτσάτσου, μετά τη δημοσιοποίηση του συνταρακτικού βίντεο που επιμελήθηκε η ίδια με τίτλο “Είμαι Ελληνίδα”!

Στον τοίχο της Ελληνίδας ηθοποιού που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ υπάρχουν αμέτρητα μηνύματα από ανθρώπους που δέχτηκε το αίτημα φιλίας τους! Στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα μηνύματα υποστηρίζουν τη Μουτσάτσου και την έμπνευσή της και της στέλνουν μηνύματα για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί!

Ο σκύλος συγκέντρωσε μερικά από τα μηνύματα στον τοίχο της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας που συγκίνησε τον ελληνικό λαό. Δείτε μερικά από αυτά και θυμηθείτε το βίντεο:


-ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΙΣΑΙ Η ΦΙΛΗ Η ΑΔΕΛΦΗ Η ΚΟΡΗ Η ΜΑΝΑ !! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

-Congratulations Katerina...do not stop doing what you are doing...do not be discouraged by negative people! Re-post your interview regarding the AOI Film Festival (Nov 9, 2011)...this is one example of events that contributed to the current situation in Greece...most Greek citizens are not aware of what happened!
Congratulations on your efforts!!!

-Ευχαριστω για την αποδοχη.Ενα μεγαλο μπραβο για οσα ειπες αλλα και για τον τροπο που τα ειπες!!!!!!!!!Μπραβο

-ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!

-Katerina se euxaristo gia tin apodoxi sou...mpravo sou anatrixiasa me to pou to eida...min dineis simasia stin kritiki...den kseroun ti lene...as eixan kai autoi tetoia kotsia na to kanoun...Agapame Hellas! To onoma mou einai Anna kai eimai Ellinida !!! ;)))

-Μπράβο σου κορίτσι μου ! Αν όλοι κάναμε κάτι ανάλογο θα μας αντιμετωπίζανε αλλοιώς. Ισως είναι μια καλή αρή για να ξυπνήσουμε επιτέλους!!

-Ανατρίχιασα και βούρκωσα, απίστευτο πως το κατάφερες μέσα σε ένα λεπτό, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ Κατερίνα για την κίνηση και το βίντεο.

-μπραβο σου..............δεν μπορουμε να πουμε τιποτα μονο ενα μεγαλο μπραβο...........μηπως και ξυπνησουμε.............................

-Μόνο ένα μεγάλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

-1.000.000 bravo katerina !!!!!!

-Σε ευχαριστούμε που μας θύμισες ότι το να είναι κανείς Έλληνας είναι πάθος!!!!

-Συγχαρητήρια για το βίντεο Κατερίνα
Κι όσο για τους επικριτές
"όσα δεν φθάνει η αλεπού ......"
Ευχαριστώ για την αποδοχή

-Το video κατάφερε να μας διχάσει. Κράτα τα θετικά και προσπάθησε την χολή να την μετατρέψεις σε ενέργεια για να συνεχίσεις αυτό που άρχισες. Οι κακοπροαίρετοι πάντα φώναζαν, ήρθε η ώρα και των ΕΛΛΗΝΩΝ!

-ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ .10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .

-ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ!!!!ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ !ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!

-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΕΣ! ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

-ΌΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΣΟΥ Σ ΔΑΚΡΥΣΑ Κ ΑΝΑΤΡΊΧΙΑΣΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΈΠΩ!!!

-Εφευρετικα μοναδικη , μοναδικα Ελληνικη . Γεια σου (οχι οπα) Κατερινα !!

-Good for you fellow Hellene!! That took a lot of courage!!! You should take it one step further.. try to make a vid with as many famous "greeks" (ie americans/canadians) saying they are Hellenes...let's see who has the guts to admit they are considering the circumstances!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags