Facebook Pixel ''Η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει πολιτικές του μνημονίου''
Life
| 2012-05-13 22:21:00

''Η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει πολιτικές του μνημονίου''

''Η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει πολιτικές του μνημονίου''

Τις θέσεις του κόμματός του για την κυβέρνηση που θα αναλάβει τη χώρα ανέλυσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια.

«Είπα όμως ότι αν είναι να κυβερνηθεί όπως κυβερνήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει καμία κυβέρνηση που θα συνεχίσει τις πολιτικές του μνημονίου», ξεκαθάρισε ο γγ της Χρυσής Αυγιήας.

«Η μόνη λύση είναι να αναλάβει ως πρωθυπουργός μια προσωπικότητα με διεθνές κύρος, που θα χειριζόταν το ζήτημα του μνημονίου επί τη βάση, ότι έχει γίνει κατά της πατρίδας μας μια αδικοπραξία. Πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος για να μάθει και ο τελευταίος πολίτης τι έχει συμβεί», τόνισε.

«Έθεσα επίσης το θέμα της συνόδου του ΝΑΤΟ και ζήτησα όλα τα κόμματα να πάρουν θέση, ώστε όποια υπηρεσιακή κυβέρνηση προκύψει να ασκήσει βέτο όπως άσκησε ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι και το οποίο πλήρωσε ακριβά.

»Έθεσα το ζήτημα των μεταναστών και ζήτησα φύλαξη των συνόρων και αλλαγή πολιτικής. Είπα ακόμη ότι στις 6 Μαΐου ο ελληνικός λαός πήρε θέση κατά του μνημονίου. Οι ακόλουθοι των Γερμανών έπρεπε να έχουν φύγει από τη χώρα», ανέφερε.

Καταλήγοντας τόνισε ότι «Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, η οποία έπεσε θύμα του μνημονίου και πρέπει να αντισταθεί. Πρέπει ακόμα να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Επίσης έθεσα το ζήτημα για την άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ και να ξεκινήσει άμεση εξόρυξη πετρελαίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags