Facebook Pixel «Έχουμε τόση τεστοστερόνη σπίτι μας»!
Life
| 2011-02-16 17:16:00

«Έχουμε τόση τεστοστερόνη σπίτι μας»!

«Έχουμε τόση τεστοστερόνη σπίτι μας»!

Η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίσθηκε στο σόου του Αμερικανού κωμικού, Τζίμι Φάλον στο NBC και αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να περιμένει κορίτσι.

Η 36χρονη σχεδιάστρια μόδας, πρώην τραγουδίστρια, επέμεινε ότι τόσο η ίδια όσο και ο διάσημος σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το φύλο του παιδιού που περιμένει.

«Το αξιοπερίεργο είναι ότι πολλά ταμπλόιντ θεωρούν ότι γνωρίζουν το φύλο του μωρού μας, πριν καλά-καλά το μάθουμε εμείς. Εμείς πάντως δεν έχουμε ιδέα, οπότε είναι κάπως τρομακτικό. Πώς το ξέρουν εκείνοι;», τόνισε χαρακτηριστικά η Βικτόρια.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», τόνισε και δεν έκρυψε βέβαια ότι έπειτα από τρία αγόρια, κοινή τους επιθυμία είναι να αποκτήσουν ένα κορίτσι, αλλά φυσικά καλοδεχούμενο και το αγόρι…

«Αν αποκτήσουμε άλλο ένα αγόρι, θα έχουμε τέσσερα και, αν υπολογίσουμε και τον Ντέιβιντ, μπορούμε άνετα να λέμε ότι έχουμε έτοιμη μισή... ποδοσφαιρική ομάδα», είπε χαριτολογώντας η Βικτόρια.

«Έχουμε τόση τεστοστερόνη στο σπίτι μας, που είναι τρελό...», προσέθεσε χαμογελώντας, παραδεχόμενη ωστόσο ότι μάλλον είναι... αγορομάνα και οι πιθανότητες να αποκτήσει κορίτσι είναι μικρές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags