Facebook Pixel "Ο Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε σαν χέστης" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-11-10 20:37:00

"Ο Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε σαν χέστης" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Ο Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε σαν χέστης" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τι λέει ο Navy Seal που υποστηρίζει πως τον σκότωσε...

Τις τελευταίες στιγμές του Οσάμα μπιν Λάντεν μέσα στο καταφύγιό του στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ Ο’ Νιλ, ο Navy Seal που υποστηρίζει πως είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον αρχηγό της Αλ Κάιντα.

Ο Ρόμπερτ Ο’ Νιλ αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη MailOnline ως ο πεζοναύτης που έδωσε στον Οσάμα μπιν Λάντεν τη χαριστική βολή, σκοτώνοντας τον Νο1 καταζητούμενο και «εγκέφαλο» των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον.

Βέβαια, η αποκάλυψη της ταυτότητας του προκάλεσε αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Navy Seal που βρέθηκαν εκείνο το ξημέρωμα της 2ας Μαΐου στο Αμποταμπάντ. Τον αποκάλεσαν ψεύτη και είπαν πως δεν είναι εκείνος ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Λάντεν.

 


Ο Ο’ Νιλ όμως επιμένει πως εκείνος πυροβόλησε τον Σαουδάραβα Κροίσο. Και όχι μόνο επιμένει, αλλά αποκαλύπτει και τις τελευταίες στιγμές του Οσάμα μπιν Λάντεν. Λέει πως ο αρχηγός της Αλ Κάιντα ήταν τρομοκρατημένος. «Πέθανε τρομοκρατημένος. Ήξερε πως ήμασταν εκεί για να τον σκοτώσουμε. Τελεία».

Ο "εκτελεστής" μιλά και για τις συναντήσεις του με συγγενείς θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. «Ένα πράγμα τους λέω είναι πως ο Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε σαν χέστης (pussy είναι η λέξη που χρησιμοποιεί)».



Όπως λέει, ο ίδιος και τα άλλα μέλη της ομάδας των Navy Seal, πίστευαν πως η αποστολή στο Αμποταμπάντ θα ήταν η τελευταία τους. Και αυτό συζητούσαν στο ελικόπτερο που τους μετέφερε στο κρησφύγετο του Λάντεν. «Ήμασταν μια ομάδα που ξέραμε ότι ο χρόνος μας στη Γη είχε τελειώσει και έτσι ήμασταν ειλικρινείς μεταξύ μας. Το είχαμε δεχτεί όλοι και κανείς δεν φοβόταν».

Απαντάει και σε εκείνους που τον κατέκριναν γιατί "έσπασε" τον κώδικά σιωπής και μίλησε δημόσια για την αποστολή και τη θητεία του στους Navy Seals ή τον κατηγορούν πως λέει ψέμματα. «Το μόνο που ξέρουν είναι αυτά που τους έχουν πει, εκτός αν ήταν στο δωμάτιο. Και δυστυχώς για εμένα, υπήρχαν δυο άνθρωποι μέσα σε εκείνο το δωμάτιο και ο ένας είναι νεκρός, ο Οσάμα μπιν Λάντεν».
 


Πάντως, πρώην επικεφαλής ομάδας Navy Seals επιμένει, μιλώντας στους New York Times, ότι ο Ο’ Νιλ το μόνο που έκανε ήταν να πυροβολήσει για σιγουριά το άψυχο κορμί του Λάντεν, αφού εκείνος είχε τραυματιστεί θανάσιμα από τα πυρά άλλου κομάντο, που εξακολουθεί να είναι στην υπηρεσία.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags