Facebook Pixel Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση Πιστόριους! Καλούν σε πάρτι στον... τόπο του εγκλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-10-12 22:40:00

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση Πιστόριους! Καλούν σε πάρτι στον... τόπο του εγκλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση Πιστόριους! Καλούν σε πάρτι στον... τόπο του εγκλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είναι δυνατόν...

Δύο Νοτιοαφρικανοί που νοικιάζουν το σπίτι που κάποτε ανήκε στον Όσκαρ Πιστόριους και εκεί όπου ο παραολυμπιονίκης σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ, ανέβασαν στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο μιλούσαν για τα πάρτι που θέλουν να οργανώσουν.

Όπως μετέδωσαν νοτιοαφρικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ντέιβιντ Σκοτ, 33 ετών και ο Καγκίσο Μοκοάπε, 23 ετών προκαλούν την κοινή γνώμη θέλοντας να διασκεδάσουν σε έναν τόπο εγκλήματος... «Πρόκειται αναμφίβολα για τον κατάλληλο χώρο για να οργανώσει κανείς μια βραδιά. Ο Όσκαρ κατασκεύασε αυτή την οικία για να υποδέχεται κόσμο», υποστήριξε ο Ντέιβιντ Σκοτ που φαίνεται στο βίντεο να ανοίγει ένα κουτάκι μπίρα. «Όλα τα Σαββατοκύριακα, θα διασκεδάζουμε εδώ» προσθέτει ο Καγκίσο Μοκοάπε.

Μάλιστα, έδωσαν και τη δική τους εκδοχή για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 14 Φλεβάρη του 2013. «Είχαν μια διαμάχη. Εκείνος στράφηκε εναντίον της, εκείνη το έβαλε στα πόδια, κλείστηκε στο μπάνιο. Του είπε ότι θα τηλεφωνούσε σε κάποιον και εκείνος πυροβόλησε. Έτσι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα» προσέθεσε με σιγουριά ο Ντέιβιντ Σκοτ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Πιστόριους, Ανελιέζ Μπούργκες, χαρακτήρισε το βίντεο «περίεργο», ενώ οι δύο συγκάτοικοι, όταν... ξεμέθυσαν, φαίνεται να κατάλαβαν πως έκαναν βλακεία. Σύμφωνα μάλιστα, με τον ενημερωτικό ιστότοπο News24, ο Ντέιβιντ Σκοτ ζήτησε συγγνώμη και αναγνώρισε ότι το μήνυμα που έστειλαν μέσω του βίντεο ήταν «απόλυτα άτοπο».



Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags