Facebook Pixel Διαψεύστηκε η επιστροφή των Black Sabbath
Life
| 2011-08-17 12:34:00

Διαψεύστηκε η επιστροφή των Black Sabbath

Διαψεύστηκε η επιστροφή των Black Sabbath

Θα ήταν το reunion της χρονιάς! Το γύρο του κόσμο έκανε η είδηση πως η αυθεντική σύνθεση των Black Sabbath ενώθηκε ξανά και ετοιμάζει όχι μόνο νέο δίσκο αλλά και περιοδεία. Όμως ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Toni Iommi, το διέψευσε...

Η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 16 Αυγούστου σε συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Tony Iommi στην βρετανική εφημερίδα, Birmingham Mail. Όμως, αργότερα, με ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Tony Iommi, διαψεύδει το γεγονός.

O Iommi είναι ουσιαστικά η σταθερά των Black Sabbath αφού είναι το μόνο ενεργό μέλος από το 1969 ως τώρα. Μάλιστα ήταν και στους Heaven & Hell παρέα με τον μακαρίτη, Dio.

"Μετά το τέλος των Heaven & Hell δέχτηκα αρκετά τηλεφωνήματα από κόσμο που μου ζητούσε να φτιάξουμε μία νέα μπάντα. Δεν μπορούσα όμως να τους πω τι ετοιμάζω. Απλά τους έλεγα πως είμαι απασχολημένος", δήλωσε.

Το τελευταίο album των Black Sabbath με τον Ozzy στα φωνητικά ήταν το Never Say Die που κυκλοφόρησε το 1978. Ένα χρόνο μετά ο Ozzy θα αποχωρούσε από το συγκρότημα με τον Dio να παίρνει την θέση του.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags