Facebook Pixel "Πρέπει να φύγουν Νεϊμάρ, Γκάνσο και Λούκας"
Life
| 2011-08-17 14:03:00

"Πρέπει να φύγουν Νεϊμάρ, Γκάνσο και Λούκας"

"Πρέπει να φύγουν Νεϊμάρ, Γκάνσο και Λούκας"

Ο Ριβάλντο δίνει τα... φώτα του στους Γκάνσο, Νεϊμάρ, και Λούκας! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ τους συμβουλεύει να κάνουν σύντομα το βήμα για την Ευρώπη, προκειμένου να τους μάθουν όλοι ενόψει του Μουντιάλ του 2014.

"Νομίζω πως οι Νεϊμάρ, Γκάνσο πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατό, και το ίδιο ισχύει για τον Λούκας. Πρέπει να γίνουν γνωστοί παγκοσμίως και να κερδίσουν το σεβασμό. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις στην Ευρώπη με το να παίζεις στη Βραζιλία. Πιστεύω πως πρέπει να φύγουν, ώστε όλοι να τους ξέρουν στο Μουντιάλ του 2014. Πρέπει να ζήσουν αυτή την εμπειρία", δήλωσε αρχικά ο 39χρονος άσος.

"Και οι τρεις τους έχουν τα πάντα για να γίνουν πρωταγωνιστές. Έχουν πολύ ταλέντο. Αν δείξουν το 80% απ’ ότι έδειξαν εδώ στην Ευρώπη, θα τους αναγνωρίζουν ως τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο", πρόσθεσε.

 "Με την παρούσα κατάσταση είναι απίθανο να κερδίσουμε το 6ο Μουντιάλ. Η Βραζιλία είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να κληθεί μία μεγαλύτερη (σ.σ σε ηλικία) ομάδα το συντομότερο δυνατό", κατέληξε ο "Ρίμπο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags