Facebook Pixel Τουρκία: Εξευτελισμός δύο Ελλήνων στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τις τουρκικές αρχές!
Life
| 2021-05-31 14:04:00

Εξευτελισμός δύο Ελλήνων στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τις τουρκικές αρχές!

Sportdog Team
Εξευτελισμός δύο Ελλήνων στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τις τουρκικές αρχές!

Απίστευτες καταγγελίες για τις συνθήκες κράτησης. Στα κρατητήρια για 2 μέρες – Ήθελαν να πάρουν ανήλικο από τη μητέρα του

Τουρκία: Απαγόρευση εισόδου δέχτηκαν δύο Έλληνες στην Τουρκία, οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατήθηκαν με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Sabiha Gokçen της Κωνσταντινούπολης. Ο λόγος για τη Μυροφόρα Ευσταθιάδου και τον ανήλικο γιο της, Ιάσονα Αλεξανδρίδη, οι οποίοι κατά την άφιξη τους συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Το γεγονός κατήγγειλε με ανάρτησή του στο facebook, ο σύζυγος της Μυροφόρας Ευσταθιάδου και πατέρας του Ιάσονα, Κώστας Αλεξανδρίδης. Όπως ενημέρωσε, οι δύο Έλληνες κρατήθηκαν 43 ώρες και δεν τους επετράπη η είσοδος στην Πόλη, όπου η δρ. Λαογραφίας μετέβη με τον 15χρονο γιό της για ιδιωτική υπόθεση. Ανάλογη απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία είχε δεχτεί τον Ιανουάριο του 2020 και ο Κώστας Αλεξανδρίδης.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, μητέρα και γιος επέστρεψαν μετά από διήμερη ταλαιπωρία στην Ελλάδα και στο σπίτι τους. Λεπτομέρειες για τις συνθήκες κράτησής τους έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021 η δρ. Λαογραφίας, Μυροφόρα Ευσταθιάδου, η οποία καταγγέλλει, ότι οι Τούρκοι ήθελαν να πάρουν το παιδί της και να το οδηγήσουν σε ανδρικά κρατητήρια, κάτι που απέτρεψε με σθεναρή άρνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infognomonpolitics.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags