Facebook Pixel Ουκρανική κρίση: Σοκαριστική εκτίμηση αναλυτή! Αν ξεκινήσουν οι Ρώσοι φτάνουν άνετα ως την Πορτογαλία
Life
| 2022-02-21 21:32:00

Αποκάλυψη που ξεσκεπάζει την ανεπάρκεια του ΝΑΤΟ! Οι Ρώσοι μπορούν να αλώσουν την Ευρώπη

Sportdog Team
Αποκάλυψη που ξεσκεπάζει την ανεπάρκεια του ΝΑΤΟ! Οι Ρώσοι μπορούν να αλώσουν την Ευρώπη

Τα χιλιάδες ρωσικά τανκς που βρίσκονται στα σύνορα με την Ουκρανία, αν απλωθούν στην Ευρώπη, δεν υπάρχει αντίπαλο δέος.

Ουκρανική κρίση: Σοκαριστική εκτίμηση αναλυτή! Αν ξεκινήσουν οι Ρώσοι φτάνουν άνετα ως την Πορτογαλία. Τα χιλιάδες ρωσικά τανκς που βρίσκονται στα σύνορα με την Ουκρανία, αν απλωθούν στην Ευρώπη, δεν υπάρχει αντίπαλο δέος.

Την στρατιωτική κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά γενικά στην Ευρώπη ανέλυσε ο επισμηναγός ε.α.Στέφανος Καραβίδας, ο πρώτος Έλληνας που πέταξε με το γαλλικό μαχητικό Rafale.

Ο βετεράνος ιπτάμενος υποστήριξε σε συνέντευξή του στον Focus Fm ότι δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες για τη δυναμική του ΝΑΤΟ. 

Η άποψή του πραγματικά αποκαλύπτει τι παίζει. Μιλώντας για τη δυναμική της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής, χρησιμοποίησε ένα ευφυολόγημα με τον άθλο της Εθνικής Ελλάδας το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. «Αν οι Ρώσοι ξεκινούσαν, θα έφταναν εύκολα στο Πόρτο», τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Αν μετρηθεί η γεωπολιτική ισχύς των τεσσάρων μεγάλων πυλώνων, όπως τους έχει ορίσει ο καθηγητής Γεωπολιτικής Θεωρίας, Ιωάννης Μάζης, δεν έχει να αντιπαρατάξει σοβαρή στρατιωτική δύναμη, προκειμένου να ανασχέσει στρατιωτικά τη Ρωσία σε περίπτωση που η κατάσταση εκτραχυνθεί.

Τα χιλιάδες ρωσικά τανκς που βρίσκονται στα σύνορα με την Ουκρανία, αν απλωθούν στην Ευρώπη, δεν υπάρχει αντίπαλο δέος.

Ίσως η σημαντικότερη στρατιωτική δύναμη βάσει κουλτούρας είναι η πολωνική.

Η Γερμανία διαθέτει 250 άρματα ενώ η Γαλλία 400. Αντιλαμβάνεστε τη διαφορά ισχύος...

Αναφορικά με το αεροπορικό κομμάτι, παρά μία διαφαινόμενη υπεροχή των δυτικών, το αντιαεροπορικό πλέγμα της Ρωσίας κάνει την αεράμυνα αδιαπέραστη.

Το ζήτημα είναι, ότι η Δύση, δηλαδή το ΝΑΤΟ, υπό την ομπρέλα της Αμερικής είναι εγκλωβισμένη από την πολιτική των Βρετανών.

Μπαίνουμε μέσα σε μία παλαιοψυχροπολεμικού τύπου πολιτική που έρχεται σε αντίθεση με τη γεωγραφία της Ευρώπης, στην ιστορία της οποίας η Ρωσία παίζει σημαντικό ρόλο.

Η Ευρώπη δεν έχει λόγο να κρατά τη Ρωσία μακρυά της, ενώ συνδιαλέγεται με τον Ερντογάν και το τουρκικό κατεστημένο ή τους Ταλιμπάν. Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτόν τον ανταγωνισμό.

Υπάρχει η φοβία στις ΗΠΑ, ότι αν η Ρωσία συμμαχήσει με Ευρώπη θα κλειστούν οι ΗΠΑ.

Σημειωτέον, ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε διάγγελμά του γνωστοποίησε την απόφασή του για αναγνώριση των ρωσόφωνων περιοχών της Ανατολικής Ουκρανίας, το Λουχάντσκ και το Ντονιέτσκ, κάτι που σημαίνει, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε εισβολή.

Ακούστε τη σοκαριστική τοποθέτησή του:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags