Facebook Pixel Απίστευτη γκάφα Μπάιντεν! Χειραψία που προκάλεσε σάλο - Δείτε βίντεο που έγινε Viral
Life
| 2022-04-15 15:20:00

Απίστευτη γκάφα Μπάιντεν! Χειραψία στον αέρα που προκάλεσε σάλο - Δείτε βίντεο που έγινε Viral

Sportdog Team
Απίστευτη γκάφα Μπάιντεν! Χειραψία στον αέρα που προκάλεσε σάλο - Δείτε βίντεο που έγινε Viral

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/4, όταν ο Τζο Μπάιντεν ολοκλήρωσε μια ομιλία του για την κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα στις ΗΠΑ.

Viral έγινε βίντεο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να δίνει χειραψία σε έναν «φανταστικό του φίλο» - δηλαδή, στον αέρα, καθώς δεν υπήρχε κανείς στο πλευρό του για να του δώσει το χέρι. Η γκάφα αυτή του προέδρου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στο Twitter, με τους πολιτικούς αντιπάλους του Μπάιντεν, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να αναρωτιούνται για την κατάσταση της πνευματικής του υγείας. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/4, όταν ο Τζο Μπάιντεν ολοκλήρωσε μια ομιλία του για την κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα στις ΗΠΑ. Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, με το που είπε την τελευταία του κουβέντα ο Μπάιντεν στράφηκε προς τα δεξιά του, τείνοντας το χέρι του στο κενό, σαν να περίμενε ότι κάποιος θα βρισκόταν εκεί για να του το σφίξει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάτι παρόμοιο έχει ξανασυμβεί στον Τζο Μπάιντεν πριν από μερικές ημέρες, μετά από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα, μόνο που τότε υπήρχε μια εξήγηση, καθώς όλοι οι παριστάμενοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ:

Μετά το τελευταίο περιστατικό ξέσπασε μεγαλύτερος σάλος, ιδίως στο Twitter: Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τεντ Κρουζ είπε ότι «αγωνιά» για την πνευματική κατάσταση του προέδρου Μπάιντεν, ενώ πολλοί ακόμη χρήστες αναδημοσίευσαν το βίντεο, εκφράζοντας την απορία τους για το τι μπορεί να συμβαίνει στον πρόεδρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags