Facebook Pixel Χαμός στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο! Τί γυρεύουν 300 κομάντο της Αστυνομίας;
Life
| 2022-04-20 10:44:00

Χαμός στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο! Τί γυρεύουν 300 κομάντο της Αστυνομίας;

Sportdog Team
Χαμός στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο! Τί γυρεύουν 300 κομάντο της Αστυνομίας;

Αποκάλυψη από τον υπουργό Εσωτερικών στη Μεγαλόνησο.

Για τη μονάδα 300 αστυνομικών επιτήρησης της γραμμής αντιπαράθεσης στην Κύπρο μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής στην εκπομπή "Πρωινοί Τύποι", με τους Μάριο Πούλλαδο και Χρήστο Μιχάλαρο, στο Radio Proto.

Στη διαχείριση μεταναστευτικού παρουσιάζεται πρόβλημα. Η Κύπρος κατάφερε να περιορίσει τις πύλες εισόδου από τα κολέγια, τους εικονικούς γάμους και τη θάλασσα. Η προσοχή εστιάζεται στην πράσινη γραμμή, από την οποία διέρχονται το 90% των μεταναστευτικών ροών που φτάνουν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην πράσινη γραμμή το τρίπτυχο της δράσης εστιάζεται στην τοποθέτηση εμποδίων, στη συγκρότηση μονάδας επιτήρησης και τρίτον στην εγκατάσταση της ηλεκτρονικής επιτήρησης, την οποία θα χειρίζεται η εθνική φρούρα και θα αρχίσει να τοποθετείται από τα τέλη του καλοκαιριού.

Υπάρχει θετική προσέγγιση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη χρηματοδότηση της συγκεκριμένης μονάδας. Επιχειρησιακά και διοικητικά θα είναι υπό την ευθύνη της Αστυνομίας. Θα είναι μία νέα μονάδα με εξειδίκευση.

Από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι 31 Μαρτίου 2022 εισήλθαν γύρω στους 5000 μετανάστες. Άλλαξε επίσης η φύση αυτών των ροών. Έρχονται άνθρωποι από την υποσαχάρια Αφρική.

Τί γίνεται με τα χρυσά διαβατήρια;

Ακούστε την παρέμβαση του πολιτικού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags