Facebook Pixel Σε ποια χώρα η Ρωσία θέλει να στείλει ψωμί και βούτυρο;
Life
| 2022-04-23 17:26:00

Σε ποια χώρα η Ρωσία θέλει να στείλει ψωμί και βούτυρο;

Sportdog Team
Σε ποια χώρα η Ρωσία θέλει να στείλει ψωμί και βούτυρο;

Εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία, η Ρωσία προσπαθεί να αυξήσει τη συνεργασία στον γεωργικό τομέα.

Μία είδηση που σίγουρα θα προκαλέσει προβληματισμό ήρθε στο φως της δημοσιότητας την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση του πολέμου στην Ουκρανία, τις συνέπειες του οποίου δεν έχουμε ακόμα βιώσει στο... πορτοφόλι μας, ειδικούς αναλυτές να κάνουν λόγο ακόμα και για επισιτιστική κρίση.

Bουλευτής της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Πολιτικού Κόμματος «Δίκαιη Ρωσία», Ολέγκ Νίλοφ, υποστήριξε, ότι η Ρωσία μπορεί να στείλει ψωμί και βούτυρο στην Αρμενία. Οι δηλώσεις του Ρώσου πολιτικού έγιναν στο πλαίσιο της αύξησης της συνεργασίας των δύο χωρών στον γεωργικό τομέα.

Ωστόσο εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στο θέμα του νομίσματος. «Συζητούνται κοινοί διακανονισμοί σε εθνικά νομίσματα, χωρίς «διαμεσολάβηση» του ευρώ και του δολαρίου, το οποίο, σύμφωνα με τον Ρώσο βουλευτή, θα συμβάλει στην ανάπτυξη της ευημερίας των πολιτών των δύο χωρών», αναφέρεται σε ρεπορτάζ του el.armradio.am, ένα στοιχείο αρκετά διαφωτιστικό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Ρωσία προσπαθεί να βρει λύσεις, για να ξεφύγει από τις συνέπειες των κυρώσεων που της έχουν επιβληθεί. Παρόμοιες εμπορικές συμφωνίες η Ρωσία έχει ήδη προσπαθήσει να επισυνάψει με άλλες χώρες, όπως η Ινδία και η Κίνα, χώρες οι οποίες όπως και η Αρμενία, δεν προχώρησαν σε ρήξη με τη Ρωσία.

“Πόσο στενά θα αναπτύξουμε τις αμοιβαίες επαφές μας αποφασίζει η κυβέρνηση της Αρμενίας και ο λαός της. Πρόκειται για την αύξηση της διμερούς συνεργασίας στον γεωργικό τομέα”, εξήγησε ο Νίλοφ.

Κατά τη γνώμη του Νίλοφ η Αρμενία είναι σε θέση να αναπτύξει την παραγωγή γεωργικών προϊόντων για εξαγωγή στη Ρωσία. Ταυτόχρονα, η Ρωσία, σύμφωνα με τον πολιτικό, θα παράσχει στην Αρμενία ψωμί και βούτυρο, ακόμη και σε πλήρες όγκο και με ελάχιστες τιμές.

Ακούστε τη φωνή της Αρμενίας:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags