Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους τσάκισαν οι Κούρδοι! Χοντρές απώλειες για τους Τούρκους στο Ιράκ
Life
| 2022-08-07 15:21:00

Τους τσάκισαν οι Κούρδοι! Χοντρές απώλειες για τους Τούρκους στο Ιράκ

Sportdog Team
Τους τσάκισαν οι Κούρδοι! Χοντρές απώλειες για τους Τούρκους στο Ιράκ

Καταρρίφθηκε 1 επιθετικό ελικόπτερο, τιμωρήθηκαν 10 εισβολείς, καταστράφηκε 1 τεθωρακισμένο όχημα

Το Γραφείο Τύπου του HPG κοινοποίησε τις παρακάτω λεπτομέρειες σχετικά με τον πόλεμο στο Κουρδιστάν του Ιράκ «Οι κατακτητές δέχθηκαν βαριά πλήγματα από τις ενέργειες του Αντάρτικου Ελευθερίας του Κουρδιστάν το οποίο χαιρέτισε την Ημέρα της Ανάστασης, πραγματοποιώντας επιθέσεις στις 5 Αυγούστου.

Στις ενέργειες που πραγματοποίησε το αντάρτικο της ελευθερίας, καταρρίφθηκε ένα επιθετικό ελικόπτερο ΑΤΑΚ και καταστράφηκε ένα τουρκικό τεθωρακισμένο άρμα».

«Σε αυτές τις ενέργειες τιμωρήθηκαν δέκα εισβολείς και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. Παράλληλα χτυπήθηκαν ένα ελικόπτερο τύπου Skorsky και ένα drone».

«Ο τουρκικός στρατός εισβολής, ο οποίος είναι αβοήθητος απέναντι στις ενέργειες που διεξάγονται από τις κινητές μας ομάδες, συνεχίζει να προκαλεί νέα εγκλήματα πολέμου. Στο πλαίσιο αυτό, οι Περιοχές της Αντίστασης βομβαρδίστηκαν 42 φορές με τακτικά πυρηνικά και χημικά όπλα, 12 φορές με πολεμικά αεροσκάφη, 15 φορές με επιθετικά ελικόπτερα και δεκάδες φορές με οβίδες, όλμους, τανκς και βαρύ οπλισμό».

ΠΗΓΗ: Kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags