Facebook Pixel Sportdog.gr | Θάνατος – μυστήριο του 9χρονου γιου "κολλητής" της Μέγκαν και του Χάρι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-08-16 16:05:00

Θάνατος – μυστήριο του 9χρονου γιου "κολλητής" της Μέγκαν και του Χάρι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θάνατος – μυστήριο του 9χρονου γιου  "κολλητής" της Μέγκαν και του Χάρι (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Αντζελες!

Ακόμη δεν έχει εξήγηση ο μυστηριώδης θάνατος του γιου κολλητής φίλης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Για χρόνια το φυλλοκάρδι της μητέρας του, πρώην μοντέλου Κέλι ΜακΚί Ζάιφεν, έτρεμε μήπως χάσει τη δίδυμη αδερφή του, η οποία διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά, ενώ για τον Τζορτζ ένιωθε ασφαλής, καθώς ήταν υγιής.

Ο εννέα ετών Τζορτζ βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Αντζελες, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή στα social media η ίδια η Κέλι Μακ Κι Ζάιφεν. Φίλος της οικογένειας που μίλησε στην «Daily Mail» αποκάλυψε ότι το πρώην μοντέλο και ο δικηγόρος σύζυγός της Τζούλιαν Ζάιφεν είναι απολύτως σοκαρισμένοι.

«Ο Τζορτζ δεν είχε καρδιακά προβλήματα, από όσο γνωρίζαμε. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να λάβει απαντήσεις. «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ήταν αυτός (που πέθανε), όταν φυσικά είναι η δίδυμη αδερφή του που έχει πρόβλημα στην καρδιά από ηλικία δύο ετών» πρόσθεσε. «Αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο μυστήριο για όλους» κατέληξε αναφερόμενος στις συνθήκες του θανάτου του εννιάχρονου Τζορτζ.

Η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι η Μακ Κι Ζάιφεν γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ μέσω του πρώτου της συζύγου, Τρέβορ Ενγκελσον, και η φιλία τους κρατάει μέχρι σήμερα. Στον διαδικτυακό έρανο που γίνεται για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας του Τζορτζ η Μέγκαν και ο Χάρι προσέφεραν σχεδόν 5.000 ευρώ, ενώ ο Ενγκελσον 1.000 ευρώ

Πηγή: espressonews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags