Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλενα Ακρίτα: "Η βασίλισσα δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα, αλλά διέταξε τη δολοφονία του 19χρονου Ευαγόρα"!
Life
| 2022-09-09 13:21:00

Έλενα Ακρίτα: "Η βασίλισσα δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα, αλλά διέταξε τη δολοφονία του 19χρονου Ευαγόρα"!

Sportdog Team
Έλενα Ακρίτα: "Η βασίλισσα δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα, αλλά διέταξε τη δολοφονία του 19χρονου Ευαγόρα"!

Η βασίλισσα που πέθανε σήμερα (και που δεν επισκέφθηκε ποτέ την Ελλάδα) μπορούσε να τον σώσει. Τον δολοφόνησε δι’ απαγχονισμού...

Η Έλενα Ακρίτα έκανε ένα ποστ με αφορμή το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά όχι για να την αποχαιρετήσει αλλά αναφέρθηκε στον απαγχονισμό 19χρονου Κύπριου μερικά χρόνια πριν μετά από διαταγή της βασίλισσας.

Στο ποστ της αναφέρονται τα εξής: « “Γνωρίζω ότι θα με κρεμάσετε. Ό,τι έκαμα το έκαμα ως Έλλην Κύπριος όστις ζητεί την Ελευθερίαν του. Τίποτα άλλο. Θ΄ ακολουθήσω με θάρρος τη μοίρα μου. Ίσως αυτό να ‘ναι το τελευταίο μου γράμμα.

Μα πάλι δεν πειράζει. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Ας χάσω το κάθε τι. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Θα βαδίσω χαρούμενος στην τελευταία μου κατοικία. Τι σήμερα τι αύριο; Όλοι πεθαίνουν μια μέρα.  Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί”.

Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης (1938-1957) απαγχονίστηκε στα 19 του χρόνια. Η βασίλισσα που πέθανε σήμερα (και που δεν επισκέφθηκε ποτέ την Ελλάδα) μπορούσε να τον σώσει. Τον δολοφόνησε δι’ απαγχονισμού.

 

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags