Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Σπάει τα... κοντέρ ο Ιβάν Σαββίδης - Ρίχνει 250 εκατομμύρια ευρώ!
| 2021-02-03 17:52:00

Σπάει τα... κοντέρ ο Ιβάν Σαββίδης - Ρίχνει 250 εκατομμύρια ευρώ!

Sportdog Team
Σπάει τα... κοντέρ ο Ιβάν Σαββίδης - Ρίχνει 250 εκατομμύρια ευρώ!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε ο πρώην διευθυντής του Πόρτο Καρράς Βασίλης Βασιλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του πλάνου και εκτίμησε το ύψος της επένδυσης του Ιβάν Σαββίδη στο γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερωτηθείς για την κατάσταση των εργασιών στο ξενοδοχείο: «Τρέχουν αρκετά πράγματα, βέβαια δεν λειτουργούν τα ξενοδοχεία αλλά ήδη οι εργασίες για την χωροθέτηση δραστηριοτήτων με το οράματα του Ιβάν Σαββίδη έχουν ανατεθεί σε εταιρίες και δουλεύονται. Αν τον Απρίλιο και τον Μάϊο η κατάσταση του κορωνοϊού και η εξάπλωση του είναι σε καλά επίπεδα, τότε θα ανοίξουν κάποια ξενοδοχεία. Έχει αναθέσει σε εταιρίες διεθνούς φήμης το «master plan» και το «business plan».

Για το ύψος της επένδυσης: «Το ύψος είναι γύρω στα 205 εκατομμύρια ευρώ, είναι πιθανό να ξεπεράσει και τα 250. Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επένδυση. Εαν όντως πραγματοποιηθεί, θα μιλάμε για την μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στις αρχές του 21ου αιώνα και θα αφορά χίλιες θέσεις εργασίας. Δεν είναι μικρά πράγματα αυτά. Αν όντως γίνουν όλα αυτά που σχεδιάζονται στα επόμενα 5-10 χρόνια, τότε θα αλλάξει όλο το στάτους της περιοχής. Θα γίνει ένα...μικρό Μονακό».

Για την ολοκλήρωση των επενδύσεων: «Η προοπτική είναι μέσα στο 2021 να έχουν τελειώσει όλες οι μελέτες και από το 2022 να αρχίσουν οι επενδύσεις. Βέβαια, θα εξαρτάται και από την απόφαση των εταιριών, και με ποιο χρονοδιάγραμμα. Αυτά είναι ακόμα σε φάση μελέτης».

Πηγή: Metropolis 95.5

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags