Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές εξελίξεις σε ελληνική εταιρεία-κολοσσό - "Βόμβα" με 50 εκατομμύρια ευρώ
| 2021-03-08 09:20:00

Τρομερές εξελίξεις σε ελληνική εταιρεία-κολοσσό - "Βόμβα" με 50 εκατομμύρια ευρώ

Sportdog Team
Τρομερές εξελίξεις σε ελληνική εταιρεία-κολοσσό - "Βόμβα" με 50 εκατομμύρια ευρώ

Eπενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ σε νέα καταστήματα, ανακαίνιση των υφιστάμενων και ανάπτυξη του eshop της προγραμματίζει για το 2021, η αλυσίδα Σκλαβενίτης.

Πηγές κοντά στη εταιρεία σημειώνουν ότι μέσα στο 2021 δρομολογείται η δημιουργία νέων καταστημάτων σε Γιαννιτσά, Σκιάθο, Νάουσα, Πάτρα και Σπάρτη καθώς και η μετεγκατάσταση καταστημάτων σε άλλα ακίνητα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Εντός του έτους έχει προγραμματιστεί και η ανακαίνιση των 40 υφιστάμενων σολυπερ μάρκετ της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα καθώς οι ανακαινίσεις των καταστημάτων στην Κύπρο.

Η εταιρεία θα συνεχίσει μέσα στο 2021 και την ανάπτυξη του online καναλιού της με το sklavenitis.gr το οποίο ξεκίνησε τη δοκιμαστική του λειτουργία τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτή τη στιγμή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, διαθέτει περισσότερα από 8.500 προϊόντα κι οι παραδόσεις γίνονται σε περίπου 7 μέρες. Στον σχεδιασμό προβλέπεται η επέκταση του eshop εντός του 2021 και στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή η Σκλαβενίτης διαθέτει υπερσύγχρονο e-hub στην Πέτρου Ράλλη ενώ δρομολογεί εντός του έτους τη λειτουργία ακόμη δύο ακόμα στην Αττική και ενός στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται τέλος ότι εδώ και περίπου έναν χρόνο η αλυσίδα συνεργάζεται ήδη με την πλατφόρμα efood για τις παραγγελίες των προϊόντων της σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: insider.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags