Facebook Pixel Οργασμός 43 δευτερολέπτων!
| 2014-04-05 16:10:00

Οργασμός 43 δευτερολέπτων!

Οργασμός 43 δευτερολέπτων!

Ο οργασμός είναι, όπως όλοι ξέρουμε, η φυσική κατάληξη μιας σεξουαλικής πράξης και η βασικότερη αιτία για την οποία ξεκινάει κάποιος να κάνει σεξ με τον σύντροφό του.

Πόσο όμως κρατάει για τους άνδρες ο περίφημος ανδρικός οργασμός και αξίζει τον κόπο τόση προσπάθεια, κόπος και ...ιδρώτας. Οι ειδικοί απαντούν άφοβα "ναι", καθώς μπορεί η διάρκεια του - χρονικά - να είναι αρκετά περιορισμένη, όμως είναι αρκετή για να ...γεμίσει σωματικά και συναισθηματικά έναν άνδρα, μέχρι τουλάχιστον τον ...επόμενο.

Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες λοιπόν, ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού μετά από αχαλίνωτο και μακράς διάρκειας, ή και σύντομο σεξ, είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα. Τόσο διαρκεί περίπου η διαδικασία που ξεκινά από την εκσπερμάτωση και φτάνει μέχρι την τελευταία ...σταγόνα που θα βγει από το ανδρικό μόριο.
 
Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται "status orgasm". Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα, γεγονός που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ...

Αυτό όμως που παίζει σημαντικό ρόλο, είναι ότι ο συγκεκριμένος οργασμός δεν προήλθε από σεξουαλική πράξη, αλλά από αυνανισμό...

Πηγή: sirina.tv

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags