Facebook Pixel Ούτε με τρένο!!!
| 2012-10-25 15:15:00

Ούτε με τρένο!!!

Ούτε με τρένο!!!

Ο Ηλυσιακός βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και κανείς δεν ξέρει πως η ομάδα θα καταφέρει να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη καθώς δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα εισιτήρια του τρένου.

Η αποστολή του Ηλυσιακού θα μεταβεί (;;;) στη Θεσσαλονίκη με τρένο (!!!) για τον αγώνα με τον Άρη (27/10, 17:00), αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο. Και αυτό γιατί υπάρχει αδυναμία να πληρωθούν ακόμη και τα εισιτήρια του τρένου (!!!) με το οποίο θα ταξιδέψει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Ανδρών.

Οι παίκτες και οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ πήραν, πριν το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, έναν ...κουτσουρεμένο μισθό από την δόση του ΟΠΑΠ και η επόμενη πληρωμή αναμένεται να είναι τον Ιανουάριο. Τα λεφτά από τα τηλεοπτικά πηγαίνουν σε ...παλιές αμαρτίες οπότε το ταμείο είναι άδειο με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα ακόμη και στις μετακινήσεις της ομάδας.  

Αυτό που συμβαίνει στον Ηλυσιακό δείχνει και την κατάσταση που επικρατεί στις περισσότερες ομάδες που πλέον δεν έχουν χρήματα όχι για να πληρώσουν τους παίκτες, αλλά ούτε καν για τις βασικές τους ανάγκες.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags