Facebook Pixel Σκότωσε για ένα Playstation 4!
| 2013-12-03 19:12:00

Σκότωσε για ένα Playstation 4!

Σκότωσε για ένα Playstation 4!

Χθες Δευτέρα η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο συνέλαβε τον Ronnie Collins, ετών 21, ο οποίος προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ληστείας.

Το περιστατικό συνέβη στο Daly City, όταν ο Collins έκλεισε ραντεβού με τον 22χρονο Ikenna Uwakah, με σκοπό να αγοράσει ένα PS4 απ' τον τελευταίο ως μεταχειρισμένο. Το σκηνικό συνέβη την Κυριακή στις 15:30 στην συμβολή των οδών Mendell Street και Galvez Avenue. Οδηγώντας αυτοκίνητο, η κοπέλα του Uwakah τον πήγε στο σημείο του ραντεβού, βλέποντας έκπληκτη τον δράστη να πυροβολεί πολλές φορές. Η ίδια τρομοκρατημένη τον μετέφερε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί ένα ασθενοφόρο τον πήγε στο γενικό νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο όπου και ξεψύχησε.

Η αστυνομία απέφυγε να αναφέρει το site δημοπρασιών όπου πωλούνταν το PlayStation 4. Ο άτυχος νεαρός, νιγηριανής καταγωγής, ήταν φοιτητής στο κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο. Η αδερφή του δήλωσε ότι δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα, αντιθέτως "ήταν ένα φυσιολογικό παιδί, με πολλούς φίλους που τον συμπαθούσαν".

Πηγή: gameworld.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags