Facebook Pixel Click away - Η επική ΦΩΤΟ πελάτισσας που συζητάει όλη η Ελλάδα!
| 2020-12-14 11:07:00

Ο απόλυτος παραλογισμός του click away: Η επική ΦΩΤΟ πελάτισσας που συζητάει όλη η Ελλάδα

Sportdog Team
Ο απόλυτος παραλογισμός του click away: Η επική ΦΩΤΟ πελάτισσας που συζητάει όλη η Ελλάδα

Click away: Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει δραματικά (προς το χειρότερο…) τη ζωή μας. Τα νούμερα, δυστυχώς, σε θανάτους, διασωληνωμένους και καθημερινά κρούσματα παραμένουν εξαιρετικά υψηλά, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στην 5η εβδομάδα καθολικού lockdown.

Μέσα σε όλη αυτή την, όχι ακριβώς… ευχάριστη, κατάσταση έρχονται και οι γιορτές των Χριστουγέννων για να βάλουν ακόμα πιο δύσκολα στους εμπειρογνώμονες και τους ειδικούς επί του κορωνοϊού.

Προκειμένου ν' αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του ιού στη χώρα μας, η κυβέρνηση εφάρμοσε (πέραν των υπολοίπων) και την τακτική του click away, με τον πελάτη να παραγγέλνει κάτι και να πηγαίνει να το παραλαμβάνει από το κατάστημα.

Χθες Κυριακή, μάλιστα, ήταν η πρώτη ημέρα που εφαρμόστηκε το εν λόγω μέτρο σε ευρύτερο βαθμό, με τα… σουρεαλιστικά σκηνικά να δίνουν και να παίρνουν.

Κορυφαίο σκηνικό όλων, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι άλλο από την εικόνα μιας γυναίκας η οποία δοκίμαζε παπούτσια εκτός καταστήματος, προκειμένου ν' αποφασίσει αν θα τ' αγοράσει ή όχι.

Φυσικά, η συγκεκριμένη λήψη έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά στα social media, με τους χρήστες ν' αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν η κυρία της εικόνας δοκίμαζε… ρούχα, φερ' ειπείν.

Δείτε παρακάτω την επική φωτό και θα καταλάβετε προς τι ο χαμός:

Πηγή: instanews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags