Facebook Pixel Sportdog.gr | Αηδία! Πατέρας έκανε σεξ με την κόρη του - Ήταν χωρισμένος και τη βρήκε στο Facebook μετά από 15 χρόνια
| 2021-04-15 09:42:00

Αηδία! Πατέρας έκανε σεξ με την κόρη του - Ήταν χωρισμένος και τη βρήκε στο Facebook μετά από 15 χρόνια

Sportdog Team
Αηδία! Πατέρας έκανε σεξ με την κόρη του - Ήταν χωρισμένος και τη βρήκε στο Facebook μετά από 15 χρόνια

Σοκ στην κοινωνία προκαλεί η ιστορία. "Ένοχος" δήλωσε ο πατέρας, ο οποίος κατηγορείται για αιμομιξία.

Δύο κατηγορίες για αιμομιξία αντιμετώπισε ένας 47χρονος από το Κουίνσλαντ, ο οποίος επανασυνδέθηκε με την κόρη του μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο την πρώτη φορά που συναντήθηκαν έκαναν σεξ. Ο Αυστραλός εντόπισε την 20χρονη κόρη του μέσω Facebook, ενώ μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων για δύο περίπου μήνες, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη «συμπάθεια», που δεν άργησε να πάρει σεξουαλική… υπόσταση.

Ο 47χρονος δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών, αφού ο δικαστής Geraldine Dann χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε αυτόν και την κόρη του ως «σύντομα, εντελώς μη βίαια, συναινετικά και μέχρι ενός βαθμού υποκινούμενα από τη νεαρή». Πατέρας και κόρη χωρίστηκαν όταν αυτή ήταν μόλις πέντε ετών, ενώ έσμιξαν ξανά, μέσω διαδικτύου, 15 χρόνια αργότερα, αναπροσδιορίζοντας ωστόσο τη σχέση τους και προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 47χρονος τεχνικός πλυντηρίων, αφού πήρε την κόρη του από το Ίπσουιτς, δυτικά του Μπρίσμπεϊν, ταξίδεψαν μέχρι τη Χρυσή Ακτή, όπου είχαν κάνει κράτηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Όπως υποστήριξε στην απολογία του, ήξερε πως η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, ωστόσο, δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει τη σεξουαλική επιθυμία του. Πατέρας και κόρη αντάλλαζαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, ωστόσο, παραμένει ασαφές ποιος από τους δύο τα ξεκίνησε.

Η 20χρονη φέρεται να έστειλε μάλιστα σκρίνσοτς (στιγμιότυπα οθόνης) με τις συνομιλίες τους στην αδερφή του πατέρα της, ενώ «σχεδίαζε να συναντηθεί μαζί του για δεύτερη φορά», πριν συλληφθούν από τις Αρχές. «Δεν φαίνεται να υπάρχει πραγματική χειραγώγηση από τον κατηγορούμενο», έκρινε ο κατήγορος Gary Churchill, σημειώνοντας ότι η σεξουαλική πράξη ήταν συναινετική, ωστόσο ο 47χρονος φάνηκε να έχει μετανιώσει. Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης John McInnes υποστήριξε ότι ο Αυστραλός «γνώριζε ότι έκανε λάθος και συμπεριφέρθηκε παρορμητικά», ενώ υποβλήθηκε σε θεραπεία για θέματα ψυχικής υγείας. Η 20χρονη καταδικάστηκε τελικά για αιμομιξία, όπως και για άλλα (άσχετα) σεξουαλικά αδικήματα, σε φυλάκιση τριών ετών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags