Facebook Pixel Sportdog.gr | Κοπέλα μέθυσε και πήγε να κλείσει Uber 5.400 ευρώ για... Ουκρανία ώστε να βοηθήσει στον πόλεμο!
| 2022-03-17 17:04:00

Κοπέλα μέθυσε και πήγε να κλείσει Uber 5.400 ευρώ για... Ουκρανία ώστε να βοηθήσει στον πόλεμο!

Sportdog Team
Κοπέλα μέθυσε και πήγε να κλείσει Uber 5.400 ευρώ για... Ουκρανία ώστε να βοηθήσει στον πόλεμο!

«Δεν ξέρω τι θα έκανα αν η Uber με άφηνε να το «κλείσω». Ποτέ δεν ξέρεις μετά από ξενύχτι με τόσα ποτά. Δεν ξέρω πού θα είχα ξυπνήσει» είπε η Leoni Fildes.

Η Leoni Fildes, είπε να βγει να γιορτάσει τα γενέθλια ενός φίλου της, ωστόσο μετά από μερικά ποτά, στην προσπάθειά της να καλέσει ταξί, πήγε να κλείσει Uber για την… Ουκρανία, για να βοηθήσει τον κόσμο εκεί, αξίας 4.578 λιρών ή 5.400 ευρώ. Για καλή της τύχη… δεν είχε τόσα λεφτά στον λογαριασμό της και η τράπεζά της, της έστειλε ειδοποίηση.

Τα «τζιν» σε συνδυασμό με μερικά ποτά «σαμπούκα» φαίνεται πως έκαναν τη ζημιά για την 34χρονη. Όπως ήταν λογικό -και συμβαίνει σε όλους στον κόσμο- η κουβέντα στο πάρτι δεν γινόταν να μην πάει και στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Λίγο η κουβέντα λοιπόν, πολύ περισσότερο το ποτό, δεν ήθελε και πολύ…

Κάποια στιγμή, η 34χρονη από το Μάντσεστερ αποφάσισε να «κλείσει» ένα ταξί μέσα από το smartphone της, ωστόσο αυτό που κατάφερε ήταν να κλείσει ένα ταξίδι με Uber για την… Ουκρανία. Αξίας; 4.578 λιρών ή 5.400 ευρώ.

Θα τα είχε καταφέρει, αν… είχε τόσα χρήματα. Για καλή της τύχη, δεν είχε στον λογαριασμό της τόσα λεφτά, με αποτέλεσμα να της σταλεί μήνυμα από την τράπεζά της. Την επόμενη μέρα μάλιστα της τηλεφώνησαν από την τράπεζα που διατηρεί λογαριασμό, καθώς πίστεψαν πως της είχαν κλέψει την κάρτα καθώς προσπάθησαν να κλείσουν το ταξίδι από την Αγγλία… εννιά φορές. Μάλιστα! Είχε κάνει προσπάθεια να κλείσει το ταξίδι… εννιά φορές.

Η Uber από την πλευρά της, επιβεβαίωσε πως πήγε να γίνει η κράτηση, αναφέροντας ότι «δεν κάνουμε τέτοια ταξίδια». Ξεκίνησαν μάλιστα και αυτοί έρευνα με τη σειρά τους, για να διαπιστώσουν αν υπήρχε δόλος ή ήταν πραγματικά λάθος. Πάντως διαβεβαίωσαν πως δεν «κλείστηκε» η μεγάλης χρηματικής αξίας διαδρομή.

«Είχα βγει με φίλους μου στο Σουίντον. Καταλήξαμε η συζήτηση μας να είναι για τον πόλεμο στην Ουκρανία» είπε η Leoni και συμπλήρωσε: «Ο φίλος μου είναι στρατιωτικός και λέγαμε αν έπρεπε να φύγει να πάει στην Ουκρανία. Είπα "αν πάει, θα πάω μαζί του". Μετά από αρκετά ποτά, προσπαθούσαμε να καλέσουμε ένα ταξί για το σπίτι. Είπαμε «”να πάρουμε ένα ταξί και να πάμε να τους βοηθήσουμε”».

Στη συνέχεια υποστήριξε η 34χρονη: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν η Uber με άφηνε να το «κλείσω». Δεν νομίζω ότι θα είχα μπει, αλλά δεν ξέρεις… μετά από ένα ξενύχτι με τόσα ποτά. Δεν ξέρω πού θα είχα ξυπνήσει».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags