Facebook Pixel Περιστατικό σε Πανηγύρι: Γυμνόστηθη γυναίκα παίζει κλαρίνο
| 2022-08-15 13:20:00

Σάλος με ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ από πανηγύρι - Ξεγυμνώθηκε για να παίξει κλαρίνο στο στήθος της!

Sportdog Team
Σάλος με ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ από πανηγύρι - Ξεγυμνώθηκε για να παίξει κλαρίνο στο στήθος της!

Ένα βίντεο από πανηγύρι σε χωριό του Αγρινίου που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διχάζει την κοινωνία.

Τα πανηγύρια της περιοχής είναι μεν ξακουστά για το κέφι που προσφέρουν, όμως ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε κάμερα από μια τέτοια εκδήλωση έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια. Κυρίως αρνητικά, έπειτα από χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Το βίντεο πάντα υπό τους ήχους του κλαρίνου, δείχνει μια γυναίκα η οποία χορεύει γυμνόστηθη και προτάσσει το στήθος της ώστε να “κολλήσει” επάνω το κλαρίνο που ο γνωστός καλλιτέχνης συνεχίζει και παίζει.

Η ώρα μάλλον ξημερώματα και αφού είχαν μείνει ελάχιστοι στο χώρο, μαζί με τους τραγουδιστές και τους μουσικούς συνέχισαν ανενόχλητοι να διασκεδάζουν.

Δημιουργούνται βέβαια ερωτήματα. Ενδεχομένως η κυρία να μην βρίσκεται σε νηφάλια κατάσταση, ίσως να μην γνωρίζει καν ότι βιντεοσκοπείται και πόσο μάλλον να ακολουθήσει μια τεραστίων διαστάσεων διαπόμπευση.

Πολλά σχόλια έχουν να κάνουν και με την στάση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν. Αρνητικοί πρωταγωνιστές ο ερμηνευτής Γ. Βελισσάρης και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Π. Πλαστήρας που φαίνεται να ενθαρρύνουν το όλο σκηνικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιες εικόνες δεν τιμούν κανένα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags