Facebook Pixel Ο μαλλιάς Tσίπρας στην Guardian!
Life
| 2012-05-19 19:01:00

Ο μαλλιάς Tσίπρας στην Guardian!

Ο μαλλιάς Tσίπρας στην Guardian!

Συνέντευξη σε βρετανική εφημερίδα παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Μόνο που οι συνάδελφοι στο Νησί διάλεξαν μια... alternative φωτογραφία για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με αυτές που βλέπουμε στα ελληνικά Media.

Συγκεκριμένα η κεντρική φωτογραφία της συνέντευξης που παραχώρησε στον “Guardian” είναι από τα φοιτητικά χρόνια του Τσίπρα και όχι από πολιτική ομιλία. Μιλάμε για την εποχή που ήταν μαλλιάς!

Πως αποκαλούν στoν Guardian τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ; Ως τον άνθρωπο «που κρατά την τύχη του ευρώ στα χέρια του». Ο τίτλος του κειμένου εμπνέεται από την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα κάνει στην Ευρώπη πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη. «Η Μεγάλη Βρετανία δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αναφορά τι αναφέρει ο Τσίπρας στη συνέντευξη; «Από τη μια πλευρά είναι οι εργάτες και η πλειοψηφία του κόσμου και από την άλλη οι κεφαλαιοκράτες, οι τραπεζίτες κτλ. Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στους λαούς και στον καπιταλισμό...Είναι το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα και ειδικότερα των τραπεζών που κερδίζουν περισσότερα." μερικά από τα λόγια του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags