Facebook Pixel Θα παίξουν και μπάλα;
Life
| 2012-10-05 10:08:00

Θα παίξουν και μπάλα;

Θα παίξουν και μπάλα;

Αρχίζει και γίνεται γραφικό όλο αυτό το ταρατατζούμ που σημειώνεται κάθε φορά που η Χρυσή Αυγή, αποφασίζει να εγκαινιάσει γραφείο σε κάποια πόλη της Ελλάδας.

Και γίνεται ακόμα γραφικότερο κάθε φορά που στα εγκαίνια παρευρίσκονται τόσο ο «Αρχηγός» κ. Ν. Μιχαλολιάκος, όσο και ο αποκαλούμενος Νο2 κ. Ηλ. Κασιδιάρης. Τα εγκαίνια συνοδεύονται από... φωτοβολίδες, βεγγαλικά, κροτίδες, ωσάν να βρισκόμαστε σε θύρα οργανωμένων οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας. Α, να μην το ξεχάσω η σεμνή τελετή εγκαινίων πυρήνων της Χρυσής κλείνει πάντα με διανομή τροφίμων (πατάτες, μακαρόνια κατεψυγμένα μπαρμπούνια) σε Έλληνες με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και αιμοδοσία από χρυσαυγίτες και νεοφώτιστα μέλη.

 
 Κάτι παρόμοιο συνέβη προχθές στα εγκαίνια της τοπικής της Χρυσής Αυγής Μεγάρων, όπου συνέβησαν ορισμένα αξιοσημείωτα πράγματα. Πρώτον και σημαντικότερο ήταν η ενόχληση που αισθάνθηκε ο «Αρχηγός» στις όλο αυξανόμενες κατηγορίες (ακόμα και εντός των μελών του «Συνδέσμου»), ότι το κόμμα του από «ακτιβιστικό»  έχει μετατραπεί σε καθεστωτικό και αστικό. Αυτός είναι ο λόγος που ο κ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «παραμένουμε αμετανόητοι εθνικιστές» προειδοποιώντας ότι στο μέλλον  θα «γίνουμε ακόμα πιο ακραίοι».
 
Ακόμα πιο ακραίοι; Φανταστείτε δηλαδή τι θα γίνεται εντός και εκτός κοινοβουλίου. Μάλιστα ο κ. Κασιδιάρης για να διασκεδάσει και αυτός τις κατηγορίες ότι το κόμμα του γίνεται καθεστωτικό και μικροαστικό, είπε υπερηφάνως ότι  είναι το μοναδικό κόμμα στη Βουλή που έχει τέσσερα αιτήματα για άρση ασυλίας βουλευτών του και ότι «μας αρέσει να μας λένε τα κακά παιδιά του Κοινοβουλίου». Το καλύτερο όμως σας το φύλαξα για το τέλος. Ο κ. Κασιδιάρης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να σταματήσουν να γράφουν τη λέξη Κοινοβούλιο με «οι», και να αρχίσουν να την γράφουν με... ύψιλον.
 
Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags