Facebook Pixel "Συγγνώμη" στη Λιάνα
Life
| 2012-10-25 16:12:00

"Συγγνώμη" στη Λιάνα

"Συγγνώμη" στη Λιάνα

Τι λέει για τα δάκρυα της Κανέλλη ο Μάνος Βουλαρίνος.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη Λιάνα Κανέλλη. Δεν περιμέναμε ότι θα την πείραζε τόσο πολύ» δήλωσε στο newsbeast.gr ο παρουσιαστής της εκπομπής «Συντέλεια», Μάνος Βουλαρίνος και εξήγησε για ποιο λόγο την επέλεξαν.

- Τι έχετε να πείτε τώρα στην κυρία Κανέλλη;
«Εγώ αυτό που έχω να πω τώρα στην κυρία Κανέλλη είναι ότι έχουν περάσει πάρα πολλοί άνθρωποι που τους έχει κάνει πλάκα ο Φάνης. Αν ήξερα ότι μπορεί να στεναχωρηθεί τόσο πολύ, δεν θα μας περνούσε καν από το μυαλό να την κάνουμε. Θέλω να της πω συγγνώμη».

- Την είδατε; Μιλήσατε μαζί της;
«Ναι. Της είπα χίλια συγγνώμη. Της είπα ότι δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι μπορεί να την πείραζε τόσο και ότι την έχει σημαδεύσει τόσο κάτι τέτοιο. Η Λιάνα Κανέλλη είναι ένας άνθρωπος χρόνια στην τηλεόραση, με εμπειρία. Είναι μάχιμη πολιτικός. Νομίζαμε μάλιστα ότι θα το έφερνε τούμπα και θα έβγαινε από πάνω. Αυτή ήταν η σκέψη μας».

- Πώς θυμηθήκατε μετά το διάστημα που πέρασε το χαστούκι;
«Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί, όπως ακούμε, τη βία. Σκεφτήκαμε με έναν τρόπο να βγει η Κανέλλη πάνω από τη βία. Αυτή ήταν η σκέψη μας. Περιμέναμε να βγει από πάνω. Τώρα όσον αφορά το πώς το θυμηθήκαμε, αυτό δεν ξεχνιέται. Εννοώ δηλαδή ότι δεν είναι μια λεπτομέρεια».

- Η κ. Κανέλλη ανέφερε ότι με αυτόν τον τρόπο η Χρυσή Αυγή μπαίνει στα σπίτια μας. Τι έχετε να πείτε γι' αυτό;
«Ίσα ίσα, αυτό είναι τρομερή αδικία εκ μέρους της Λιάνας γιατί η σάτιρα που έχει κάνει η Συντέλεια στη Χρυσή Αυγή δεν νομίζω ότι έχει γίνει από άλλη σατιρική εκπομπή. Και συνεχίζουμε να της κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags