Facebook Pixel «Η καταδίκη μου ήταν εκδικητική, η Δικαιοσύνη πρέπει να απολογηθεί»
Life
| 2013-03-10 21:48:00

«Η καταδίκη μου ήταν εκδικητική, η Δικαιοσύνη πρέπει να απολογηθεί»

«Η καταδίκη μου ήταν εκδικητική, η Δικαιοσύνη πρέπει να απολογηθεί»

Για δίωξη με πολιτικό μανδύα κάνει λόγο σε επιστολή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, απαντώντας στην καταδίκη του για την κατηγορία της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει πως η Δικαιοσύνη έβγαλε μια εκδικητική απόφαση, υποστηρίζοντας πως οι ήταν εμφανείς οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας στην εν λόγω καταδίκη.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Τσοχατζόπουλου:

«Σε «Δίωξη Δικαστών» με πολιτικό μανδύα εναντίον μου, εξελίχθηκε η απόφαση στην δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, την περασμένη Δευτέρα 04.03.2013. Το δικαστήριο αυτό «κατάφερε» με δύο ψήφους - η μία Εφέτης ψήφισε αθώος - να εκδώσει μια πρωτοφανή, μια μοναδική ΑΠΟΦΑΣΗ στη μεταχουντική Δημοκρατική Ελλάδα,  για έναν μόνον από τους 560 βουλευτές - νυν και πρώην - που ελέγχθηκαν από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, υπό τον Πρόεδρο κο. Αργύρη, από το 2010. Με την απόφαση αυτή η πλειοψηφία «μετάλλαξε» μια απλή τυπική διαδικασία διαχείρισης των βουλευτικών πόθεν έσχες που αποσκοπεί στο όφελος της Δικαιοσύνης, της πολιτικής και της ίδιας της Δημοκρατίας, σε μια παράλογη εκκωφαντική και εκδικητική ΚΑΤΑΔΙΚΗ: 7 χρόνια «κάθειρξη», συν ένα (1) χρόνο για τα πλημμελήματα, χωρίς ελαφρυντικά και αναστολή, και με δήμευση της περιουσίας μου. Για έναν βουλευτή, που εκλέγεται επί 26 χρόνια, σε 10 εθνικές εκλογές (1981-2007) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για ελλειπή και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες των ετών 2009 και 2008.
 

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags