Facebook Pixel Η Χρυσή Αυγή έγινε Ελληνική Αυγή
Life
| 2014-01-27 00:41:00

Η Χρυσή Αυγή έγινε Ελληνική Αυγή

Η Χρυσή Αυγή έγινε Ελληνική Αυγή

Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος ακόμα και μέσα από τη φυλακή...

Με τη φράση θα ειμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμη και μέσα από τη φυλακή, ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε τον τόνο της προεκλογικής περιόδου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.

 Η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του υπόδικου βουλευτής της Χρυσής Αυγής για το δήμο Αθηναίων καθώς επίσης του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικού και Βόρειου τομέα Αθηνών και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής του κόμματος, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αττική» είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος και αντίστοιχα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμη και μέσα από τη φυλακή» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ηλίας Κασιδιάρης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα νικήσει. «Θα έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας να εκλέγεται μέσα από τη φυλακή», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

 Οι Έλληνες εθνικιστές δεν πτοούνται από τον πόλεμο της κλεπτοκρατίας και πολύ σύντομα, όταν οι μεγάλοι δήμοι και οι περιφέρειες περάσουν στα χέρια της Χρυσής Αυγής θα απονεμηθεί Δικαιοσύνη, τόνισε στη δική του ομιλία ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Η παρουσίαση έκλεισε με ομιλία της Ελένης Ζαρούλια, η οποία ανέγνωσε μήνυμα του Νίκου Μιχαλολιάκου από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες υποψηφιότητες της ΧΑ:

Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Παύλος Κτιστάκης

Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Κωνσταντινίδης Ιωάννης

Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου

Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Ανδρέας Φωτόπουλος (Οικονομολόγος, διευθυντής Κλινικής)

Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Ευάγγελος Μπαρμπούρης (Αυτοκινητιστής, πρόεδρος ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α)

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags