Facebook Pixel Μαρινάκης: "Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα, θα το έφτιαχνα"
Life
| 2014-05-08 13:24:00

Μαρινάκης: "Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα, θα το έφτιαχνα"

Μαρινάκης: "Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα, θα το έφτιαχνα"

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος παραχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, συνάντησε τον Αντώνη Σρόιτερ και στην κάμερα της "Αυτοψίας" μιλά για όλους και για όλα, αλλά και γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά στον Δήμο του Πειραιά. Η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε στις 24:00.

"Η Ναυτιλία έχει να κάνει με τον Πειραιά, τα γραφεία μας είναι στον Πειραιά, γεννήθηκα, μεγάλωσα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός στον Πειραιά. Δεν μπορείς όταν βλέπεις διάφορα, τα οποία δεν είναι σωστά, δεν σου αρέσουν, πολλοί φορείς της πόλης έχουν προβληματιστεί, ε, κάποια στιγμή ορισμένοι άνθρωποι που μπορούν, πρέπει να πάρουν μια πρωτοβουλία να τα φτιάξουν".

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού εξηγεί γιατί αποφάσισε να στηρίξει τον Γιάννη Μώραλη και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του, λέγοντας πως "ο Γιάννης Μώραλης θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να αφιερωθεί στον Πειραιά. Ο δικός μου ρόλος είναι πέντε έργα, τα οποία έχουμε πει ότι θα φτιάξουμε, μπορούμε να τα φτιάξουμε. Και σε αυτό είτε με δωρεές, είτε με μια σωστή διαχείριση, είτε με το ΕΣΠΑ, αυτά θα γίνουν. Είναι μια δέσμευση δική μου που μέχρι να γίνουν αυτά τα έργα θα το προσπαθήσω, θα το πετύχω. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει και μέχρι τώρα τα στοιχήματα τα κερδίζω".

Στην ερώτηση γιατί δεν μπορεί να το κάνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με τον ίδιο στον πλευρό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως "για έναν άνθρωπο που δεν έχει ποτέ δουλέψει στη ζωή του, δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβει τι σημαίνει σκληρή δουλειά, τι σημαίνει θέσεις εργασίας....."!

Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα του Αντώνη Σρόιτερ εάν είναι ο "Μπερλουσκόνι της Ελλάδος", κάτι για το οποίο τον έχει κατηγορήσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: "Εγώ έχω μάθει να βγαίνω μπροστά, δεν μασάω τα λόγια μου. Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα θα το έφτιαχνα και θα προσπαθούσα για το καλύτερο. Ο Μαρινάκης δεν έχει δουλειές με το Ελληνικό Δημόσιο, ούτε θα έχει δουλειές. Η μόνη του δουλειά, η οποία μόνο λεφτά βάζει, είναι ο Ολυμπιακός. Άρα το "Μπερλουσκόνι" είναι άκυρο. Καταλαβαίνω τον πανικό του κυρίου Μιχαλολιάκου και του κάθε Μιχαλολιάκου, όταν βλέπουν έναν άνθρωπο πετυχημένο, έναν άνθρωπο που αγαπάει τον Πειραιά, έναν άνθρωπο που ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα κάνει πράγματα, γιατί μπορεί να τα κάνει και θα τα κάνει, κατανοώ πως υπάρχει ένας μεγάλος πανικός και μπορεί μέσα στον πανικό σου να λες οτιδήποτε...."!

Τι θα κάνει όμως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε περίπτωση που ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη δεν βρεθεί στον δεύτερο γύρο; Απαντώντας στο ερώτημα του Αντώνη Σρόιτερ για το ποιον θα προτιμούσε για Δήμαρχο μετά των Μιχαλολιάκου - Δρίτσα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζει πως "Ο Μώραλης θα είναι ο Δήμαρχος, οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το συζητάμε. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη ποιον προτιμώ μεταξύ Μιχαλολιάκου και Δρίτσα σας λέω χωρίς δεύτερη σκέψη τον κύριο Δρίτσα. Σαν επίπεδο ανθρώπου δεν το συζητάω".

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags