Facebook Pixel "Να μην γίνουν exit polls την Κυριακή"
Life
| 2014-05-20 20:12:00

"Να μην γίνουν exit polls την Κυριακή"

"Να μην γίνουν exit polls την Κυριακή"

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης πρότεινε να μην διενεργηθούν exit polls την Κυριακή μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την αστοχία των αποτελεσμάτων στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε λάθος σε exit poll με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και αναστάτωση στους πολίτες, την ώρα μάλιστα που οι κάλπες ήταν ανοιχτές, καθώς τα αποτελέσματα είχαν διαρρεύσει. Γι' αυτό τον λόγο θα πρέπει να γίνει έλεγχος. Μήπως δεν θα έπρεπε να γίνουν exit poll την Κυριακή μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην αστοχία των αποτελεσμάτων;" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 ο Γιάννης Μιχελάκης.

Όσον αφορά στην επιστολή του προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς, Χριστίνα Καράμπελα, ο υπουργός Εσωτερικών πρότεινε να μην διεξαχθούν την Κυριακή exit poll μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν στην αστοχία των αποτελεσμάτων.
Ο κ. Μιχελάκης απάντησε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Γ. Σγουρού: "Οι απόψεις μου για το κ. Σγουρό είναι γνωστές και τις έχω εκφράσει και δημόσια Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα Κουμουτσάκου ήταν η καλύτερη. Η Αττική έχασε μια σημαντική ευκαιρία και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο λαός της Αττικής αποφάσισε ότι δύο άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν στο δεύτερο γύρο Οι πολίτες έχουν κρίση και θα αποφασίσουν την Κυριακή ποιος θα είναι άξιος για την περιφέρεια Αττικής".

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags