Facebook Pixel Στις 22.00 της Κυριακής η πρώτη επίσημη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών
Life
| 2014-05-22 17:46:00

Στις 22.00 της Κυριακής η πρώτη επίσημη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Στις 22.00 της Κυριακής η πρώτη επίσημη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Στις 22:00 της Κυριακής αναμένεται η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, όπως δήλωσαν σήμερα, οι εκπρόσωποι της Singular Logic σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως επισήμαναν, έχει ζητηθεί από το 60% των 4.900 εκλογικών τμημάτων που συμμετέχουν στο σύστημα ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT) να δώσουν προτεραιότητα, κατά την καταμέτρηση, στα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών.

Από τα υπόλοιπα τμήματα που συμμετέχουν στο σύστημα, από το 20% ζητήθηκε να δώσει προτεραιότητα στις δημοτικές και από το 20% στις περιφερειακές εκλογές.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπαν, δεν πρόκειται να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση στη διάρκεια της νύχτας. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να ρέουν κανονικά μετά τις 19:00, οπότε κλείνουν οι κάλπες. Για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, θα είναι δυνατή μια πρώτη εκτίμηση στις 22:00, εφόσον οι αντιπρόσωποι καταφέρουν να πείσουν τους εναγωνίως αναμένοντες υποψήφιους τοπικούς άρχοντες ότι θα πρέπει να γίνει, πρώτα, καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τις ευρωεκλογές.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags