Facebook Pixel Έτσι θα ψηφίσουν οι πρωταγωνιστές των εκλογών!
Life
| 2014-05-24 21:11:00

Έτσι θα ψηφίσουν οι πρωταγωνιστές των εκλογών!

Έτσι θα ψηφίσουν οι πρωταγωνιστές των εκλογών!

Από τις 9 το πρωί θα ξεκινήσουν οι πρωταγωνιστές της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης να ψηφίζουν σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά με την εξαίρεση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει στη 1 μετά το μεσημέρι στο 308ο εκλογικό τμήμα του δήμου Ιωαννιτών στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός θα ψηφίσει, όπως και στον πρώτο γύρο των εκλογών την περασμένη Κυριακή, στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύλου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να μεταβεί στις 10:15 στο 8ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, θα ψηφίσει στο 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην Κυψέλη. Εκεί αναμένεται να ψηφίσει στις 10:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 9 το πρωί στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας ενώ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:30 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Την ίδια ώρα θα μεταβεί στο 41ο & 42ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών για να ψηφίσει ο Φώτης Κουβέλης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους, ο Γιώργος Καμίνης θα ψηφίσει στις 9.30 το πρωί στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 12o και το 115ο Δημοτικό Σχολείο στους Αμπελόκηπους, η Ρένα Δούρου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10:30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω με τον Γιάννη Σγουρό να ρίχνει την ψήφο του στις 9 το πρωί στο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης.

Στον Πειραιά, τέλος, ο Γιάννης Μώραλης θα ψηφίσει στις 10:30 στο 38ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά ενώ Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:30, στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags