Facebook Pixel Όταν ο Καραμανλής κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα
Life
| 2014-05-28 11:32:00

Όταν ο Καραμανλής κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα

Όταν ο Καραμανλής κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα

Μια ιστορία γεμάτη... ίντριγκα βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά στον Κώστα Καραμανλή και τους υπουργούς της κυβέρνησής του, τους οποίους... παρακολουθούσε.

Μη φανταστείτε τύπος με καβουράκια και εφημερίδες στα χέρια ή high tech κοριούς στα υπουργικά γραφεία. Τα πράγματα είναι πολύ πολύ πιο απλά.

Την ιστορία μετέφερε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και δημοσιεύει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

 Όλα γίνονταν κάτω από τις νεραντζιές που βρίσκονται έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί, πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή έκαναν off the record ενημέρωση τους δημοσιογράφους για το τί είχαν συζητήσει με τον πρωθυπουργό.

Μόνο που σύμφωνα με τον αφηγητή της ιστορίας, ο Καραμανλής στη συζήτηση που είχαν, τους είχε καταστήσει σαφές ότι δεν έπρεπε να αποκαλύψουν τίποτα.

Μόλις λοιπόν έβγαιναν οι υπουργοί από το Μαξίμου, στέκονταν κάτω από τις νεραντζιές και τα έλεγαν... χαρτί και καλαμάρι, αλλά off the record. Δεν ήξεραν ότι ο Κώστας Καραμανλής γνώριζε αυτή τους τη συνήθεια.

Ο τότε πρωθυπουργός, μόλις έφευγαν οι... λαλίστατοι υπουργοί, πήγαινε στο παράθυρο του γραφείου, παραμέριζε λίγο την κουρτίνα και παρακολουθούσε όσα γίνονταν κάτω από τη νεραντζιά. Και έβλεπε τους υπουργούς του να αποκαλύπτουν... μυστικά στους δημοσιογράφους όσα τους είχε πει.

Και σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξοργιζόταν...

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags