Facebook Pixel Έρχονται εκλογές;
Life
| 2014-09-03 21:51:00

Έρχονται εκλογές;

Έρχονται εκλογές;

Για πιθανές εκλογές μίλησε ο Κώστας Σημίτης στο Ζάππειο...

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κώστας Σημίτης στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο για τα 40α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην πρωθυπουργός όπως αναμενόταν υπερασπίστηκε με τον τρόπο του την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μίλησε για εκλογές λέγοντας "Μας διαβεβαιώνουν ότι οι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν σύντομα αλλά σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις όλα είναι αβέβαια".

Ο Κώστας Σημίτης άσκησε αυστηρή κριτική στους λεγόμενους Παπανδρεϊκούς για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου λέγοντας πως είναι προσηλωμένοι στο παρελθόν και δεν έχουν σχζέση με τη σύγχρονη Ελλάδα. Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως επικρατεί ομίχλη για το τί πρέπει να κάνει το κόμμα και σημείωσε πως ο χρόνος του κόμματος είναι πιο περιορισμένος από ποτέ. Στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Κώστας Σημίτης σημείωσε πως η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως δεν θα γίνουν, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση πως όλα είναι αβέβαια.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας "κάποιοι θέλουν να μείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στο παρελθόν" υπενθυμίζοντας μάλιστα την αλησμόνητη φράση "λέφτά υπάρχουν".

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags