Facebook Pixel «Πρέπει να υπάρξει πολιτική και προσωπική τόλμη»
Life
| 2011-05-02 12:35:00

«Πρέπει να υπάρξει πολιτική και προσωπική τόλμη»

«Πρέπει να υπάρξει πολιτική και προσωπική τόλμη»

Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει στον Λάκη Νικολάου η Πολιτεία, υποστηρίζοντας πως δύσκολα θα μπορέσει να ελέγξει την βία και να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο...

«Οι σύνδεσμοι πρέπει να ελέγξουν τα μέλη τους. Υπάρχουν σύνδεσμοι που συστηματικά δημιουργούν προβλήματα. Μην ξεχνάμε τα όσα ακολούθησαν της ήττας της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 6-0. Αυτοί οι σύνδεσμοι πρέπει να απομονωθούν», δήλωσε αρχικά στο «ΒΗΜΑ 99,5».

Σε ερώτηση για το αν η Πολιτεία μπορεί να αλλάξει κάτι, απάντησε: «Είμαι απαισιόδοξος για το τι θα κάνει η Πολιτεία. Όμως γεγονός είναι ότι για να αλλάξει κάτι πρέπει να υπάρξει πολιτική και προσωπική τόλμη».

Ο Νικολάου αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι δύο ομάδες: «Εξεπλάγην από τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων. Δείχνουν ανωριμότητα. Δεν με νοιάζει από ποιον ξεκίνησε, αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι το ουσιαστικό για να αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Εμείς φέραμε το ποδόσφαιρο στην κατάσταση την οποία έχει περιέλθει σήμερα. Όσο ότι πήγε 100 χρόνια πίσω, είναι αστείο. Το ποδόσφαιρο πριν από 100 χρόνια ήταν μία χαρά».

Σύμφωνα με τον γιατρό και ο Τύπος έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης: «Όλοι πρέπει να βοηθήσουν και οι αθλητικοί παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων και τα καταλάβετε τι εννοώ. Την Παρασκευή που διάβαζα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου απορούσα πως γίνεται να προωθείται τέτοιο κλίμα. Δεν υπάρχει αθλητική παιδεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags