Facebook Pixel Παναγούλης: Θέλει να δει στην φυλακή τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο!
Life
| 2014-12-04 19:00:00

Παναγούλης: Θέλει να δει στην φυλακή τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Παναγούλης: Θέλει να δει στην φυλακή τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Φυλακή για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ζητεί με ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Για ακόμα μια φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης προκαλεί με μια ανάρτησή του στο Facebook με την οποία ζητεί επι της ουσίας να φυλακιστούν ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο κ. Παναγούλης με αφορμή την προφυλάκιση του πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Ζοζέ Σώκρατες έγραψε στην σελίδα του στο facebook:

«Άνοιξε η πόρτα της φυλακής για τον πρώην Πορτογάλο πρωθυπουργό του μνημονίου. Ποιοι Έλληνες πρωταγωνιστές του μνημονίου θα ακολουθήσουν για να κλείσει ο τελευταίος την πόρτα;
O πρώην Πορτογάλος πρωθυπουργός του μνημονίου, Ζοζέ Σώκρατες, που οδήγησε την Πορτογαλία στη φτωχοποίηση, ζήτησε την αποφυλάκισή του, η οποία απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο. Παρόλο που κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, διαφθορά και φορολογική απάτη, όχι μόνο δεν έχει λογοδοτήσει, αλλά τολμά να παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα «κρατούμενο έναντι των αρχών», του οποίου η ελευθερία προσβάλλεται.
Τη στιγμή που διεξάγονται έρευνες για μίζες, διαφθορά και πολυτελή ζωή, ο ίδιος άνοιξε την πόρτα της φυλακής.
Μένει να δούμε ποιοι Έλληνες πρωταγωνιστές των μνημονίων που οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση, θα ακολουθήσουν, κλείνοντας ο τελευταίος την πόρτα...»

Μάλιστα, στην ανάρτηση αυτή ο κ. Παναγούλης για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις έχει αναρτήσει και σύνθεση φωτογραφίας με τον πρώην πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει μιλήσει για Ειδικό Δικαστήριο για όσους ψήφισαν τα Μνημόνια.

Πάντως της ανάρτησης του κ. Παναγούλη είχε προηγηθεί δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Γενεύη μετά την συνάντησή του με τον Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας με την οποία τόνισε ότι «έρχεται η στιγμή που τόσο η τρόικα όσο και οι κυβερνήσεις που επέβαλαν αυτά τα μέτρα θα λογοδοτήσουν, τόσο στον ελληνικό λαό όσο όμως και στους λαούς της Ευρώπης αλλά και στους διεθνείς οργανισμούς που παρακολουθούν όλα όσα έγιναν στην Ελλάδα και πολύ σύντομα θα ζητήσουν λογαριασμό».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags