Facebook Pixel Δεν θα το πιστεύετε! Το δώρο του Πούτιν στον Τσίπρα
Life
| 2015-04-08 23:56:00

Δεν θα το πιστεύετε! Το δώρο του Πούτιν στον Τσίπρα

Δεν θα το πιστεύετε! Το δώρο του Πούτιν στον Τσίπρα

Στο κλίμα των ημερών η έκπληξη του Ρώσου προέδρου...

Μπορεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν, σε αντίθεση με όσα περίμενε η ελληνική πλευρά, να μην ήταν και πολύ «large» στο θέμα του ρωσικού εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, μένοντας απλά σε διπλωματικές δηλώσεις (τύπου: θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε), ωστόσο επεφύλαξε μια άλλη έκπληξη στον Έλληνα πρωθυπουργό! Μην πάει το μυαλό σας σε... βότκες!

Πιο
συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα την εικόνα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία είχε κλαπεί στα χρόνια της κατοχής από μοναστήρι της Σπάρτης, από αξιωματικό των Ναζί.  Ο αξιωματικός Μίλερ έμεινε γνωστός στην ιστορία ως "χασάπης" της Κρήτης επειδή διέταξε την σφαγή στην Βιάννο. 

Είχε συλληφθεί από τους Ρώσους που τον παρέδωσαν στις Ρωσικές αρχές και εκτελέστηκε στην Κρήτη το 1947. Η Ρωσική κυβέρνηση αγόρασε την εικόνα από τους συγγενείς τους, με σκοπό να τη δωρίσει στο ελληνικό κράτος. Όπως και έγινε! Επειδή, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι δανειστές και ο Πούτιν αργούν, ας ελπίσουμε να βάλουν οι άγιοι το ...χέρι τους για να ξεπεράσει η χώρα μας την κρίση.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags