Facebook Pixel Χατζηνικολάου: "Έχω την άσχημη πληροφορία ότι..."
Life
| 2015-06-30 10:00:00

Χατζηνικολάου: "Έχω την άσχημη πληροφορία ότι..."

Χατζηνικολάου: "Έχω την άσχημη πληροφορία ότι..."

Τρόμο προκαλεί η είδηση που έβγαλε ο έγκριτος δημοσιογράφος αργά χθες το βράδυ στην εκπομπή του! Τι είπε για την κατάσταση των τραπεζών, τι υπονόησε για τις καταθέσεις μας;

Μία πληροφορία που προκαλεί τρόμο μετέδωσε χθες αργά το βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο έγκριτος δημοσιογράφος σταμάτησε κάποια στιγμή τη ροή της εκπομπής του για να γίνει γνωστό ότι ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες σε καθεστώς "περιορισμένης χρεοκοπίας" και στη συνέχεια είπε... 

"Πρέπει να σας πω ότι με μεγάλη προσοχή διαχειρίζομαι τις πληροφορίες που έχω. Έχω από νωρίς το απόγευμα πολύ άσχημες πληροφορίες για την κατάσταση του τραπεζικού μας συστήματος. Πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από την είδηση για την υποβάθμιση των τραπεζών. Αν δεν είναι στον ELA οι τράπεζες όταν ανοίξουν, δεν ξέρω πού θα πάμε...", είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., Μάκη Βορίδη, να καλεί τον δημοσιογράφο να εξηγήσει τι εννοεί για να καταλάβει ο κόσμος. 

"Θα πω το εξής πολύ απλό. Οι τράπεζές μας, για να παίρνουν χρήματα από τον ELA, έχουν δώσει τα δάνεια. Δηλαδή, έχουν δώσει σαν αντίκρυσμα για τα χρήματα που παίρνουν τα δάνεια των Ελλήνων πολιτών. Μάλιστα, για τα 90 δις που πήραμε, έχουμε δώσει 150 δις δανείων. Στα οποία περιλαμβάνονται και τα δάνεια των απλών πολιτών, όπως στεγαστικά δάνεια κ.λπ.. Κι αυτά θα τα χρωστάνε στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Και θα τα χρωστούν σε ευρώ ό,τι και να γίνει", πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Μάκης Βορίδης διέκοψε ξανά τον δημοσιογράφο και τον ρώτησε τι θα απογίνουν σε αυτό το ενδεχόμενο οι καταθέσεις των πολιτών, με τον Χατζηνικολάου να απαντάει "αυτό δε θέλω να το πω..."!

Τα όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος προκάλεσαν ένταση στο πάνελ της εκπομπής, με τον Μάκη Βορίδη να ζητάει εξηγήσεις από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, και να ακολουθεί καυγάς των δύο με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 52:00 και μετά του παρακάτω βίντεο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε τον καυγά Κωνσταντοπούλου-Κοσιώνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags