Facebook Pixel Μας τα χώνει ο Σόιμπλε!
Life
| 2015-07-01 13:30:00

Μας τα χώνει ο Σόιμπλε!

Μας τα χώνει ο Σόιμπλε!

Αρνητική φαίνεται να είναι η πρώτη αντίδραση των Ευρωπαίων στην επιστολή του Τσίπρα. Διαβάστε τις δηλώσεις Σόιμπλε και τι πιστεύει κοινοτικός αξιωματούχος ενόψει Eurogroup!

Ο Αλέξης Τσίρπας αποφάσισε να δεχθεί τους όρους των δανειστών (εκτός από έναν) με επιστολή που έστειλε το βράδυ της Τρίτης προς τους θεσμούς, ωστόσο η πρώτη αντίδραση από την Ευρώπη δε φαίνεται να είναι θετική.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος είπε ότι "δεν καταλαβαίνουμε τι θέλουν τώρα οι Έλληνες, το πρόγραμμα έληξε", ενώ τόνισε με νόημα πως "δεν υπάρχουν βάσεις για σοβαρές διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα".

"Σύμφωνα με τους κανόνες του ΔΝΤ, η Ελλάδα είναι αφερέγγυα και το ΔΝΤ δεν μπορεί πλέον να καταβάλει την οικονομική ενίσχυση", πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.

Την ίδια στιγμή, κοινοτικός αξιωματούχος δήλωσε ότι η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα είναι δύσκολο να γίνει δεκτή από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ξεκαθάρισε σήμερα πως "δεν μπορούν πλέον να γίνουν πολλά πράγματα, λόγω της στάσης της ελληνικής κυβέρνησης".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags