Facebook Pixel Τι είπε ο Γλέζος στο Mega! (BINTEO)
Life
| 2015-07-09 23:00:00

Τι είπε ο Γλέζος στο Mega! (BINTEO)

Τι είπε ο Γλέζος στο Mega! (BINTEO)

Μεγάλη ατάκα (στα αρχαία ελληνικά) πέταξε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Ευαγγελάτο και στην Τρέμη για τα δάνεια που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση!

"Τα δάνεια δε σώζουν", δήλωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, στο κεντρικό δελτίο του Mega, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν μπορούμε να βρούμε λύση εν θερμώ.

Ο κ. Γλέζος αποκάλυψε αρχκά τι είπε στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς: "Επέμενε να του πω τη γνώμη μου για το πώς θα βγούμε από την κρίση. Του είπα ότι ο μοναδικός τρόπος είναι όχι τώρα εν θερμώ, όπου ο καθένας αποδεικνύεται ότι κρατάει τις απόψεις του. Λύση εν θερμώ δεν θα βρούμε. Πρότεινα λοιπόν το τάιμ άουτ, το πάγωμα. Ούτε δάνεια θέλουμε, ούτε δάνεια εξοφλούμε. Για ένα χρονικό περιθώριο. Το άκουσε με προσοχή, έδειξε ότι ενθουσιάζεται από την πρόταση μου, ζήτησε να του την αναλύσω και του την ανέλυσα και είπε ότι την θεωρεί την πιο σωστή λύση. Έτσι είπε σε μένα".

"Και ρωτάω για ποιο λόγο να μην ακολουθηθεί αυτή η λύση; Να επιμένουμε σε τι; Να πάρουμε δάνειο; Θα τα καταλάβουμε ότι τα δάνεια δεν σώζουν. Τα δάνεια δούλους τους ελευθέρους ποιεί λέει ο Μένανδρος", πρόσθεσε και είπε μετά τη μεγάλη ατάκα από τον Πλούταρχο: "...και ήρθε και ο Πλούταρχος να το επικυρώσει λέγοντας ότι, το δανείζεσθαι της εσχάτης παραφροσύνης και μαλακίας εστίν"!

Απολαύστε τον... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags