Facebook Pixel Υπάρχει πρόβλημα για την Κυβέρνηση!
Life
| 2015-07-11 03:37:00

Υπάρχει πρόβλημα για την Κυβέρνηση!

Υπάρχει πρόβλημα για την Κυβέρνηση!

Το νομοσχέδιο πέρασε με 250 ΝΑΙ, 32 ΟΧΙ και 8 ΠΑΡΩΝ, όμως υπήρχαν πάρα πολλές και σημαντικές «διαρροές» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Λαφαζάνης, Στρατούλης, Κωσνταντοπούλου, Μακρή.
 

Με 250 ψήφους υπέρ (Ναι), 32 κατά (Όχι) και 8 παρών ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η κρίσιμη συνεδρίαση της βουλής και παράλληλα εγκρίθηκε η ελληνική πρόταση και εξουσιοδοτήθηκε ο πρωθυπουργός για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Ηχηρά, ωστόσο, ήταν τα «παρών» που ακούστηκαν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δημήτρη Στρατούλη, Κώστα Λαπαβίτσα ενώ παράλληλα «παρών» ψήφισαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαϊα Κυρίτση, Ιωάννα Γαϊτάνη, Γιάννης Σταθά, Θανάσης Σκούμας και Στάθης Λεουτσάκος. Δεν ψήφισε η Ραχήλ Μακρή.

Αντίθετα, «Ναι» ψήφισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος και… καταχειροκροτήθηκε, ενώ κάτι αντίστοιχο σημειώθηκε και όταν ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ψήφισε υπερ.

Σημειώνεται πάντως, ότι το "παρών" δεν δείχνει διάθεση να ρίξει κανείς την κυβέρνηση, ενώ το ίδιο ισχύει και με το "απών". Η επιλογή των βουλευτών έγινε προφανώς, για να μην ψηφίσουν "όχι", ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως... δεν χάθηκε ψήφος από τους ΑΝΕΛ!

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα ασχοληθεί τώρα με τα... εσωτερικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θέλει να τρέξει πρώτα για την συμφωνία.

**Ο κ. Λαφαζάνης ξεκαθάρισε, πως στηρίζει την κυβέρνηση αλλά όχι το πρόγραμμα λιτότητας, σχολιάζοντας την απόφασή του να ψηφίσει "παρών". Προφανώς πολύ δύσκολα θα παραμείνει Υπουργός...


Τρομερή καταγγελία Έλλη Στάη για γνωστό Υπουργό! Διαβάστε και δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags