Facebook Pixel Η πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ;
Life
| 2015-07-11 18:57:00

Η πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Η πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Αν κρίνουμε από όσα έγραψε στο Facebook, είναι πλέον απίθανο να συνεχίσει μαζί με αυτή την Κυβέρνηση. Διαβάστε τι τελευταίες εξελίξεις!

Με τρεις σημερινές αναρτήσεις στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή διαχωρίζει εκ νέου τη θέση της από την κυβέρνηση, ως προς την εξουσιοδότηση στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα για τη σύναψη της δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, ενώ απευθύνει μήνυμα σε «ροζ και γαλάζια» τρολ.

Η κυρία Μακρή με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, αλλά και την απόφασή της να απουσιάζει από την χθεσινή ψηφοφορία έχοντας ταχθεί από νωρίς με το «όχι», δείχνει ξεκάθαρα πως πλέον δεν έχει θέση στον κυβερνητικό σχηματικό. Απλά δεν γνωρίζουμε αν θα παραιτηθεί ή αν περιμένει την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τόνισε πως θα ασχοληθεί με τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ από Δευτέρα, μετά την συμφωνία...
 

Διαβάστε παρακάτω:
(σ.σ. η ορθογραφία τηρήθηκε αυτούσια)

«Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελληνικής προτασης ο Ελληνικός Λαος έχει δώσει εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης στις 25 Ιανουαρίου και εντολή απόρριψης των μέτρων λιτότητας στις 5 Ιουλίου. Η Λαική βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια Κυβερνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτης της Χώρας. Η θέση μου είναι σαφής και καταγεγραμμένη.

»Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της Ρόζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο προσώπο μου ταυτίζοντας με με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά. Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπής της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα.

Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια.

Ραντεβού στα γουναράδικα».

Και τρίτη ανάρτηση:

«Και πάψτε από τα γραφεία τύπου των συντρόφων της κυρίας της αριστεράς που πήρε φασόν τα ανθρώπινα δικαιώματα και νομοθετούσε για να εξασφαλίσει ψηφαλάκια από πονεμένους αλλοδαπούς για να συνεχίσει να είναι στην βουλή να βγάζετε γελοία σενάρια για απόπειρες ανθρωποκτονιών και άλλα ψεκασμένα. Μην ξεφτιλίζεστε άλλο. Δεν θα χάσετε τις καρέκλες σας».

** Θα πάθετε πλάκα! Πώς είναι σήμερα το κορμί της Ινας Λαζοπούλου, δείτε φωτογραφίες   ΕΔΩ 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags