Facebook Pixel "Πλακώθηκαν" Τσίπρας και Κωνσταντοπούλου!
Life
| 2015-07-11 21:30:00

"Πλακώθηκαν" Τσίπρας και Κωνσταντοπούλου!

"Πλακώθηκαν" Τσίπρας και Κωνσταντοπούλου!

Απίστευτος καυγάς χθες το βράδυ στο γραφείο της προέδρου της Βουλής! Πώς απείλησε ο πρωθυπουργός την Κωνσταντοπούλου και γιατί αυτή έβαλε τις φωνές; Φοβερά πράγματα...

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο γραφείο της προέδρου της Βουλής, μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής, όταν η πρώτη εμφανώς έβαζε εμπόδια για να καθυστερήσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο πρωθυπουργός βιαζόταν να περάσει η συμφωνία από την Ολομέλεια, ώστε να φύγει αμέσως για τις Βρυξέλλες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την ισχυρή ψήφο των κομμάτων της αντιπολίτευσης στα χέρια του, όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέμενε να περάσει η συμφωνία πρώτα από τις επιτροπές και μετά να έρθει στην Ολομέλεια, κάτι που σήμαινε καθυστέρηση τουλάχιστον 12 ωρών.

Η στάση της ωστόσο έφερε εκτός ορίων των Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, ο πρωθυπουργός απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως θα κατατεθεί πρόταση μομφής προς το πρόσωπό της από το Ποτάμι!

Η απειλή αυτή δεν άρεσε καθόλου στην πρόεδρο της Βουλής, η οποία αντέδρασε και για λίγα λεπτά υπήρξαν φοβερές φωνές που, όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ακούστηκαν μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας!

Προφανώς μετά κι από αυτό το επεισόδιο, η βουλευτής του ΣΥΡΥΖΑ πήρε την οριστική της απόφαση για να βγει στην ...αντεπίθεση και να ψηφίσει παρούσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags