Facebook Pixel Θέλουν τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση!!!
Life
| 2015-07-11 23:45:00

Θέλουν τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση!!!

Θέλουν τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση!!!

Ξέφυγαν τελείως οι απαιτήσεις των δανειστών! Τι απίστευτο ζήτησαν εκτός από τα νέα μέτρα για να εμπιστευτούν τον ΣΥΡΥΖΑ και να συμφωνήσουν; Δεν θα το πιστεύετε λέμε! 

Μία φοβερή μάχη με το χρόνο, αλλά και με τους Ευρωπαίους που πιέζουν πλέον ασφυκτικά την Ελλάδα, δίνει η κυβέρνηση, η οποία ενημερώθηκε στο Eurogroup πως θα πρέπει να φέρει κι άλλα μέτρα για να πάρει τα χρήματα.

Όπως φάνηκε από τις πρώτες συζητήσεις, οι δανειστές είναι καταρχήν θετικοί με την ελληνική πρόταση, ωστόσο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας προς την ελληνική κυβέρνηση και κάπου εκεί "κολλάνε" οι διαπραγματεύσεις.

Γι΄ αυτό και η κυβέρνηση εμφανίζεται διατεθειμένη να λάβει μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ακόμα και περνώντας μέτρα από τη Βουλή άμεσα, εντός της εβδομάδας δηλαδή! Ωστόσο, ίσως δεν φτάνει ούτε αυτό...

Από τις Βρυξέλλες για να δώσουν το "οκ" για το πακέτο στήριξης, θέλουν να είναι σίγουροι πως τα μέτρα θα εφαρμοστούν, ενώ αφήνουν να εννοηθούν πως δε θέλουν εκλογές, αλλά προτείνουν μία λύση κυβερνητικού σχήματος και με τη Νέα Δημοκρατία μέσα σε αυτό!!!

Κυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας στον Γιάννη Μακρυγιάννη, απεσταλμένο της ιστοσελίδας protothema.gr στις Βρυξέλλες, εξηγούσε: "Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να κάνει σοβαρές και συγκεκριμένες κινήσεις για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης με τους Ευρωπαίους".

Άλλες κυβερνητικές πηγές τονίζουν: "Ο πρωθυπουργός θα συμμετείχε σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού μέχρι το Σεπτέμβριο, οπότε και πρέπει να γίνουν εκλογές, αλλά δε συζητά συμμετοχή σε κυβέρνηση με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τίναξαν τo Eurogroup στον αέρα!


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags