Facebook Pixel Χαμός στη Βουλή με την Κωνσταντοπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-07-15 11:30:00

Χαμός στη Βουλή με την Κωνσταντοπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στη Βουλή με την Κωνσταντοπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαγριώθηκαν βουλευτές όταν άρχισε την ομιλία της στο κοινοβούλιο για την ψήφιση των προαπαιτούμενων. Ποιοι της τα έχωσαν και πώς αντέδρασε η ίδια; Δείτε τι έγινε σε βίντεο...
 

Από νωρίς άρχισαν τα όργανα στη Βουλή, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να δέχεται αρκετά πυρά κατά την ομιλία της, ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Εν μέσω έντονων αντιδράσεων από βουλευτές της αντιπολίτευσης, η Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να νομοθετεί η Βουλή εν μέσω ασφυκτικών πιέσεων, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην Άνγκελα Μέρκελ για τα όσα είπε στη συνέντευξή Τύπου μετά τη συμφωνία στις Βρυξέλλες όσον αφορά στο τι και πότε πρέπει να ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

"Δεν υπάρχει η απαιτούμενη νηφαλιότητα, η ηρεμία και ο χρόνος" για να μελετηθεί και να αξιολογηθεί το πολυνομοσχέδιο, σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής, η οποία έκανε λόγο για εκβιασμό από την Ευρώπη.

"Οφείλουμε να ενημερώσουμε πλήρως τον ελληνικό λαό για τη διάσταση αυτού του εκβιασμού και να ζητήσουμε από τους εταίρους να σεβαστούν τη Δημοκρατία και τη κοινοβουλευτική λειτουργία", ξεκαθάρισε.

Η ομιλία της Κωνσταντοπούλου διακόπηκε δυο-τρεις φορές από τις φωνές κυρίως βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο η ίδια δεν έδειξε να επηρεάζεται. 

Δείτε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags